سوپ جو را در مایکروفر بپزید!
سوپ جو سفید پیش غذای خوشمزه ای است که به راحتی می توانید آن را با استفاده از مایکروویو تهیه کنید و لذت ببرید.
- جو پرک ۱۰۰ گرم
- هویج سه عدد
- آب مرغ دو پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
- خامه ۵۰ گرم
- آب دو لیوان
- شیر یک پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- آرد دو قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
2. آنگاه شیر، نمک و فلفل را کم کم داخل آن ریخته و هم می زنیم و مجددا ظرف فاقد در را به مدت دو تا چهار دقیقه با قدرت 60 درصد در دستگاه می گذاریم تا سس آماده شود.
3. برای تهیه سوپ، هویج رنده شده را با نصف لیوان آب در ظرف مناسبی ریخته و ظرف را با در بسته به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت 100 درصد در مایکروویو می گذاریم سپس آب، آب مرغ و جو پرک را به هویج اضافه کرده و ظرف را با در بسته به مدت 20 تا 25 دقیقه با قدرت 100 درصد در مایکروویو قرار می دهیم.
4. سس سفید آماده را به سوپ افزوده و مجددا ظرف را فاقد در به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت 60 درصد در دستگاه گذاشته و بعد از آن خامه، جعفری، نمک و فلفل را به سوپ اضافه می کنیم.
نکتـه: در صورت دلخواه می توانید 100 گرم قارچ را خرد کرده و در کره تفت دهید و بعد به سوپ اضافه کنید.
ارسال نظر