طرز تهیه کیک فرانسوی
در این مطلب طرز تهیه کیک فرانسوی خوشمزه را برایتان آورده ایم.
مواد لازم
- کیک اسفنجی 4 تخم مرغی (در قالب 23 سانتیمتری): 1 عدد
- شکر: 80 گرم
- زرده تخم مرغ: 3 عدد
- کره: 60 گرم
- شیر: دو و یک چهارم پیمانه
- نشاسته ذرت: یک دوم پیمانه
- وانیل: یک چهارم ق چ
- توت فرنگی: حدود 500 گرم
- خامه (فرم گرفته): 300 گرم
- فروتفیل توت فرنگی: یک دوم پیمانه

طرز تهیه:
۱. کیک اسفنجی آماده را از قالب جدا کرده و دو لایه کنید یکی از لایه ها را کف قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری بگذارید دور قالب ورق استات گذاشته توت فرنگی ها را دیواره قالب بچینید، کرم خنک شده را روی کیک بریزید و کمی به طرف دیواره حرکت دهید تا روی توت فرنگی ها را پوشانده و در عین حال توت فرنگی ها فیکس شود.
طرز تهیه کرم:
1. زرده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید. نشاسته ذرت و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
نکته:
۱. برای تمیزی کار می توانید مایه کیک اسفنجی را بین دو قالب ۲۳ سانتی متری تقسیم کنید و حدود نیم ساعت در فر بپزید. در این صورت نیازی به لایه کردن کیکی نیست.
2. برای وسط کیک از میوه های قرمز مثل آلبالو و گیلاس می توانید استفاده کنید.
نظر کاربران
عا لییییییییییییییییییییییییی