طرز تهیه ترشی انبه، به سبک رستوران های هندی
این ترشی شیرین، با طعم ادویههای مختلف و تکه های انبه، به خوبی ترشیهای انبه ای است که تو رستورانای هندی سرو میشن . می تونید اون رو با انواع غذاها مثل کاری و یا حتی ساندویچ میل کنید. با این مقدار مواد حدود ۸۰۰ میلی لیتر ترشی درست میشه.
- سرکه سفید ۵۰۰ میلی لیتر
- شکر۴۰۰ گرم
- زیره۱ قاشق چای خوری
- تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
- هل۸ عدد
- پودر فلفل چیلی۱ قاشق چای خوری
- انبه۲ کیلوگرم
- سیاه دانه۲ قاشق چای خوری
- نمک۱ قاشق چای خوری
- زنجبیل۱ تکه
- سیر۲ حبه
- فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
۱- دانههای هل رو از غلافشون دربیارید.
۲- از انبههای رسیده ولی سفت استفاده کنید. اونها رو پوست بگیرید و خرد کنید.
۳- از یک تکه ۸ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. اون رو پوست گرفته و رنده کنید.
۴- سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۵- قسمتهای اضافی فلفل چیلی رو جدا کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید.
2. در این میان، دانههای زیره رو با تخمهای گشنیز و هل در ماهیتابهای روی حرارت ملایم برشته کنید تا عطرشون بلند شه. بعد اونها رو به همراه پودر فلفل چیلی در هاون بکوبید.
۳.ترکیب ادویهها رو به همراه تکههای انبه، سیاهدانه و نمک به ترکیب سرکه و شکر اضافه کنید.
4. بعد زنجبیل رنده شده و سیر رو اضافه کنید و مواد رو بجوشونید. حرارت رو کم کنید و بذارید برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت، تا ترکیب غلیظ بشه، قل بزنه. در ۱۰ دقیقه آخر، فلفل چیلی قرمز رو اضافه کنید.
۵. ترشی رو در ظرفهای شیشهای استرلیزه شده بریزید و دراشون رو محکم ببندید.
ارسال نظر