۵ دستور ساده برای تهیه مرغ مارینه
در این مطلب، پنج شیوهی سالم تهیهی مرغ مارینه را به شما توصیه می کنیم که به راحتی میتوانید در فریز منجمدشان کرده و از خوردن شان هم لذت ببرید.
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- آب و پوست رنده شدهی یک عدد لیموترش
- نصف فنجان گشنیز خُرد شده
- یک حبه سیر خُرد شده
- یک قاشق غذاخوری پودر چیلی
- نمک و فلفل
مارینه ی لیمو و ادویه:
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- آب و پوست رنده شدهی یک عدد لیموترش
- یک قاشق چایخوری جعفری خرد شده
- یک قاشق چایخوری مریم گلی خرد شده
- یک قاشق چایخوری رزماری خرد شده
- یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده
- یک حبه سیر خرد شده
- ونمک و فلفل
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری سویا سس
- یک قاشق غذاخوری عسل
- یک چهارم فنجان شکر قهوهای
- یک حبه سیر خرد شده
- نصف قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
- نمک و فلفل
مارینه با سس کاری و نارگیل:
- نصف فنجان شیر نارگیل
- یک قاشق غذاخوری پودر کاری
- یک حبه سیر خرد شده
- نصف قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک و فلفل
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- یک قاشق غذاخوری عسل
- یک حبه سیر خرد شده
- یک چهارم فنجان برنج قهوهای
- ونصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک و فلفل.
نظر کاربران
ببخشید مارینه چی هست اصلا؟
مارینه با سس تریاکی ؟؟؟ خخخخخ