طرز تهیه پاستا با تن ماهی
استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- پاستا ۲۳۰ گرم
- آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
- موسیر ۴ عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- مارچوبه ۴۵۰ گرم
- منداب ۱۵۰ گرم
- پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
- رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
- آبلیمو ۴ قاشق چای خوری
- تن ماهی ۳۰۰ گرم
- روغن زیتون به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه پاستا با تن ماهی:
۱. از پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.
2. موسیرها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.
۳. مارچوبهها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات ۴ سانتیمتری برش بزنید.
4. از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.
۵. روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.
۱. در قابلمه ای، کره رو با پاستا، آب مرغ، ۲ پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.
2. حرارت رو روی متوسط به بالا تنظیم کنید و در حالی که مواد رو مدام هم می زنید برای ۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد، بپزید.
۳. مارچوبهها رو اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه بپزید. منداب، پنیر پارمزان رنده شده و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.
4. تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. برای سرو مقداری روغن زیتون، رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.
ارسال نظر