پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت
در این مطلب قصد داریم یک پیتزای کاملا سالم و خوش طعم را به شما آموزش دهیم که می توانید در کمتر از ۳۰ دقیقه، برای خودتان آماده کنید. کمی آرد ذرت کمک می کند خمیر پیتزا به ظرف پیتزا نچسبد و تردتر نیز بشود.
مواد لازم:
- ۴۵۰ گرم خمیر پیتزای خنک شده ( داخل یخچال ) تازه
- یک قاشق غذا خوری آرد ذرت زرد رنگ
- یک دوم فنجان سس ماریانا ( ترکیب سس گوجه، سیر، پیاز و در صورت تمایل سبزیجات معطر )
- یک گوجه فرنگی بزرگ، نازک برش خورده باشد.
- دو سوم فنجان دانه های ذرت تازه
- یک فنجان پنیر موزارلا ( ۱۰۰ گرم )
- دو حبه سیر، ریز برش داده شده باشد
- یک دوم قاشق چای خوری نمک
- یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- یک چهارم فنجان برگ ریحان
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز
- یک قاشق چای خوری روغن زیتون
- یک قاشق غذا خوری بالزامیک
روش پخت:
۱- ظرف پخت پیتزای مستطیلی را داخل فر قرار دهید و فر را تا ۵۰۰ درجه فارنهایت ( ۲۶۰ درجه سانتی گراد ) گرم کنید. ( وقتی فر گرم می شود سینی پخت را در نیاورید )
۲. خمیر را در یک ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید. با سلفون رویش را بپوشانید و به مدت ۳۰ ثانیه روی بالاترین درجه مایکروفرش کنید تا زمانی که خمیر مقدار گرم شود. خمیر را روی سطحی قرار دهید که مقداری آرد زده شده باشد. سپس آن را به مستطیلی ۳۸ در ۳۰ سانتی تبدیل کنید. آرد ذرت را روی یک کاغذ روغن بزرگ بریزید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند.
۳. کاغذ روغنی و خمیر را روی یک سینی پخت صاف قرار دهید و آن را به مدت ۳ دقیقه در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت بپزید. سس گوجه را روی خمیر پیتزا پخش کنید. به صورت مساوی روی آن گوجه، ذرت، پنیر و سیر قرار دهید.
ارسال نظر