۵۷۴۸۷۲
۵۰۲۲
۵۰۲۲
پ

پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت

در این مطلب قصد داریم یک پیتزای کاملا سالم و خوش طعم را به شما آموزش دهیم که می توانید در کمتر از ۳۰ دقیقه، برای خودتان آماده کنید. کمی آرد ذرت کمک می کند خمیر پیتزا به ظرف پیتزا نچسبد و تردتر نیز بشود.

وب‌سایت دکتر کرمانی: امروز قصد داریم طرز تهیه یک پیتزای کاملا سالم و خوش طعم را به شما آموزش دهیم که می توانید در کمتر از ۳۰ دقیقه، برای خودتان آماده کنید. کمی آرد ذرت کمک می کند خمیر پیتزا به ظرف پیتزا نچسبد و تردتر نیز بشود.
اگر در خانه سینی مستطیلی پخت پیتزا ندارید، به جایش از یک سینی فر سنگین استفاده کنید. همانطور که از نام پیتزا مشخص است سبزیجات زیادی در آن به کار رفته است. ترکیب سبزیجات و پنیر پیتزا، به معنای به هم رسیدن فیبر، پروتئین و چربی سالم است که هر سه باعث می شوند انرژی پایداری داشته باشید.

مواد لازم:

  • ۴۵۰ گرم خمیر پیتزای خنک شده ( داخل یخچال ) تازه
  • یک قاشق غذا خوری آرد ذرت زرد رنگ
  • یک دوم فنجان سس ماریانا ( ترکیب سس گوجه، سیر، پیاز و در صورت تمایل سبزیجات معطر )
  • یک گوجه فرنگی بزرگ، نازک برش خورده باشد.
  • دو سوم فنجان دانه های ذرت تازه
  • یک فنجان پنیر موزارلا ( ۱۰۰ گرم )
  • دو حبه سیر، ریز برش داده شده باشد
  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک چهارم فنجان برگ ریحان
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • یک قاشق چای خوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذا خوری بالزامیک

پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت

روش پخت:

۱- ظرف پخت پیتزای مستطیلی را داخل فر قرار دهید و فر را تا ۵۰۰ درجه فارنهایت ( ۲۶۰ درجه سانتی گراد ) گرم کنید. ( وقتی فر گرم می شود سینی پخت را در نیاورید )

۲. خمیر را در یک ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید. با سلفون رویش را بپوشانید و به مدت ۳۰ ثانیه روی بالاترین درجه مایکروفرش کنید تا زمانی که خمیر مقدار گرم شود. خمیر را روی سطحی قرار دهید که مقداری آرد زده شده باشد. سپس آن را به مستطیلی ۳۸ در ۳۰ سانتی تبدیل کنید. آرد ذرت را روی یک کاغذ روغن بزرگ بریزید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند.

۳. کاغذ روغنی و خمیر را روی یک سینی پخت صاف قرار دهید و آن را به مدت ۳ دقیقه در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت بپزید. سس گوجه را روی خمیر پیتزا پخش کنید. به صورت مساوی روی آن گوجه، ذرت، پنیر و سیر قرار دهید.
۴. سپس روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید. به آرامی پیتزا را به سینی پخت مستطیلی منتقل کنید و به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که روی پیتزا قهوه ای طلایی و گوشه هایش ترد شد، آن را در دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت بپزید. روی آن ریحان و فلفل قرمز بریزید و در پایان نیز روی پیتزای خود به صورت مساوی، روغن زیتون و سرکه بالزامیک بریزید. هنگام سرو کردن، پیتزا را به ۶ قسمت تقسیم کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج