طرز تهیه موس آلبالوی سه طبقه
در این مطلب یک دسر آلبالویی سه طبقه که مناسب پذیرایی از مهمان ها است را به شما آموزش داده ایم. این دسر خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
- پوره آلبالو یا پوره انگور ۲۵۰ گرم
- پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
- آب گرم ۲ قاشق سوپ خوری
- شکر ۳۰۰ گرم
- آب ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
- ژلاتین۱ قاشق سوپ خوری
- خامه ۲۰۰ گرم
- شیر ۱۰۰ گرم
- شکر ۷۵ گرم
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- آب سرد ۲ قاشق سوپ خوری

۲- حالا سفیدهها را با همزن بزنید. پس از یک دقیقه شکر ذوب شده را کم کم به صورت نخی به سفیدههای زده شده اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند. سپس مخلوط پوره میوه - انگور یا آلبالو- و ژلاتین را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط کردن هم بزنید. موس آماده شده را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
2- زمانی که مایه به جوش آمد و شکر حل شد آن را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه مایه کمی از حرارت افتاد ابتدا ژلاتین و بعد وانیل را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
۲- وقتی مایه پاتاکوتا سفت شد موس آخر را روی آن بریزید و سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا پس از ۳ تا ۴ ساعت قالب را از یخچال درآورید و بنا به سلیقه خود روی آن را با خامه و میوه تزیین کنید.
نظر کاربران
من که نفهمیدم چی شد؟!!!!!!