۵۶۷۱۳۳
۵۲۴۸
۵۲۴۸
پ

سس بلونز ایتالیایی؛ مخصوص هر نوع پاستا

در اینجا طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید.

وب سایت روزیاتو: در اینجا طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید.

مواد لازم:

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۵۰ گرم کره
  • ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
  • ۱ ساقه کرفس رنده شده
  • ۱۰۰ گرم ژامبون خرد شده
  • ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۲۰۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
  • ۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ
سس بلونز ایتالیایی؛ مخصوص هر نوع پاستا

طرز تهیه:

۱- روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پیازها کاملا شفاف شوند.

2- گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.

۳- آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود.

4- در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.

۵- درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۲ ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یکبار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.

6- برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج