سس بلونز ایتالیایی؛ مخصوص هر نوع پاستا
در اینجا طرز تهیه سس بلونز را برایتان آموزش داده ایم که می توانید با هر نوع پاستایی که دوست دارید آن را سرو و میل کنید.
مواد لازم:
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۵۰ گرم کره
- ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
- ۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
- ۱ ساقه کرفس رنده شده
- ۱۰۰ گرم ژامبون خرد شده
- ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۲۰۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
- ۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ
طرز تهیه:
۱- روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پیازها کاملا شفاف شوند.
2- گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.
۳- آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود.
4- در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.
۵- درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۲ ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یکبار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.
6- برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.
ارسال نظر