اگر می خواهید یک رسپی متفاوتی داشته باشید این رسپی را بخوانید و این بار دسر شربتی متفاوتی را یاد بگیرید.
وب سایت سوران: اگر می خواهید یک رسپی متفاوتی داشته باشید این رسپی را بخوانید و این بار دسر شربتی متفاوتی را یاد بگیرید.
مواد لازم:
آب 4.5 لیوان
شکر (شربت) 4 لیوان
آرد 4-4.5 لیوان
بکینگ پودر 2 ق چ
روغن مایع 1 استکان
وانیل 1 ق چ
سرکه 2 قاشق مربا خوری
ماست 1.5 قاشق
تخم مرغ 2 عدد
شکر 2 قاشق
کره 250 گرم نرم شده
آبلیموی تازه 2-3قطره
زرده تخم مرغ (رویه) 1عدد
پسته به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- برای تهیه این دسر اول شربت را درست میکنیم ۱۰ دقیقه می جوشانیم سپس اب لیمو ریخته ۵ دقیقه دیگر میجوشانیم و میگذاریم سرد شود حالا برای درست کردن خمیر مواد را با هم مخلوط کرده تا خمیری بدست آید که بدست نچسبد خوب ورز میدهیم حالا به قطر نیم سانت با وردنه باز میکنیم با قالب گل خمیر را قالب می زنیم و اگر قالب نداشتید با نعلبکی برش میدهیم حالا نصف این خمیر دسر ها را در سینی میچینیم نصف دیگر را با سر شیشه قالب زده به خمیر زیری سفیده تخم مرغ می مالیم و گل ها را رویش می چسبانیم.
2- روی دسر ها زرده تخم مرغ مالیده در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد وقتی دسر ولرم شد شربت را می ریزیم و میگذاریم به خورد شیرینی برود در ظرف چیده و وسطش پسته قرار میدهیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر