۵۶۴۱۰۴
۱ نظر
۵۱۹۶
۱ نظر
۵۱۹۶
پ

طرز تهیه دو غذای حرفه‌ای، اما ساده و سریع

شاید در غذا درست کردن مبتدی باشید، اما دلیل نمی شود اعتماد به نفس تان را از دست بدهید و سراغ غذاهای حرفه ای نروید. با این رسپی ها که به شما آموزش داده ایم، متوجه می شوید که درست کردن غذاهای درست و حسابی، آنقدرها هم سخت نیست.

ماهنامه سفره ایرانی: شاید در غذا درست کردن مبتدی باشید، اما دلیل نمی شود اعتماد به نفس تان را از دست بدهید و سراغ غذاهای حرفه ای نروید. با این رسپی ها که به شما آموزش داده ایم، متوجه می شوید که درست کردن غذاهای درست و حسابی، آنقدرها هم سخت نیست.

چیکن پارمزان
راضیه عمادی

مواد لازم:

  • سینه مرغ (بدون استخوان): ۴ عدد
  • نان تست: ۸ عدد
  • پنیر پارمزان (رنده شده): یک دوم پیمانه
  • آرد: سه چهارم پیمانه
  • تخم مرغ (درشت): ۲ عدد
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه دو غذای حرفه‌ای، اما ساده و سریع
طرز تهیه:

۱. سینه های مرغ را شسته و به صورت افقی برش دهید.

2. آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزی خشک کنید و نمک و فلفل بزنید.

۳. کراست دور نان های تست را جدا کرده و آنها را به ابعاد کوچک برش دهید. برش های نان تست و پنیر پارمزان را در غذاساز بریزید و حدود ۳۰ ثانیه مخلوط کنید.

4. سینه های مرغ را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس آنها را در تخم مرغ زده شده فرو کنید. در آخر آنها را به مخلوط نان و پنیر پارمزان آغشته کنید.

۵. سینه های مرغ را روی پنجره توری بچینید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. روغن زیتون را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید. سینه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید.


نان سوپ

ستایش پاکدل

مواد لازم:

  • شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
  • خمیر مایه: سه چهارم قاشق چای خوری
  • آب گرم: ۱ پیمانه + ۱ قاشق سوپ خوری
  • آرد: ۳ پیمانه (۳۶۰ گرم)
  • نمک: یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • کره (به دمای محیط رسیده): یک چهارم پیمانه
  • کره (ذوب شده): ۳ قاشق سوپ خوری
  • پودر سیر: به مقدار لازم
طرز تهیه دو غذای حرفه‌ای، اما ساده و سریع
طرز تهیه:

۱. شکر و خمیر مایه را در آب گرم حل کنید و حدود ۵ دقیقه کنار بگذارید تا پف کنند.

2. آرد، کره و نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.

۳. مخلوط خمیر مایه را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

4. خمیر را در ظرف مناسبی قرار داده با سلفون روی آن را بپوشانید. شش سوراخ در سلفون ایجاد کنید و پارچه تمیزی روی آن قرار دهید. حدود یک ساعت و نیم در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.

۵. هنگامی که خمیر ور آمد گلوله هایی به اندازه ۶۰ گرم از آن جدا کرده و روی سطح کار آغشته به آرد به طول ۲۰ سانتی متر رول کنید.

6. باریکه های خمیر را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچینید و روی آنها را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت ور آیند.

۷. آنها را حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شود. آنها را از فر در آورید و بلافاصله روی آنها کره ذوب شده بمالید و پودر سیر بپاشید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • Mobina

    به به!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج