الغریبه نوعی شیرینی مغربی است که در الجزایر و در مصر، الغربیه تلفظ می شود اما در شکل، کمی با هم متفاوت هستند ولی نوع مواد مصرف شده در آنها یکی است.
ماهنامه کیک و شیرینی - اسماء منتظری: الغریبه نوعی شیرینی مغربی است که در الجزایر و در مصر، الغربیه تلفظ می شود اما در شکل، کمی با هم متفاوت هستند ولی نوع مواد مصرف شده در آنها یکی است.
مواد لازم:
کره (به دمای محیط رسیده): ۲ پیمانه
پودر قند: ۱ پیمانه
آرد: دو و یک دوم پیمانه
بادام (پودر شده): ۱ پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
بادام پرک: مقداری برای تزئین
گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. کره به دمای محیط رسیده را کمی با همزن می زنیم سپس پودر قند را کم کم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا جایی که رنگ آن کمی روشن شود.
۲. آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا خمیر یکدستی ایجاد شود. دقت کنید که خمیر کمی شل است و نیاز به اضافه کردن آرد نیست. خمیر را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
۳. سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و نیمی از آن را در یک سینی ۲۰×۳۰ که کف آن را کاغذ روغنی انداخته، پهن کنید. پودر بادام را همراه با شکر و سه قاشق گلاب مخلوط کنید و روی خمیر پخش کنید.
۴. سپس نیمه دوم خمیر را روی مواد میانی پهن کنید و بادام پرک را روی آن به تساوی بچینید و داخل فر قرار دهید (فر را در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید) و ۲۰ دقیقه و یا تا زمانی که کمی کناره های خمیر طلایی شود به آن زمان دهید. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن برش بزنید و در ظرف بچینید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر