پیروک آلبالو، مناسب مهمانیهای عصرانه
پیروک، نوعی شیرینی مغزدار است که خمیر آن شباهت زیادی به خمیر انواع پای دارد؛ مغز آن را انواع مارمالاد تشکیل میدهد و تنوع پیروکها نیز بسته به مارمالاد داخل آنهاست.
- مدت زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
- میزان سرو: ۶ تا ۸ نفر
مواد لازم خمیر:
- کره: 150 گرم
- پودر شکر: 80 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد: 310 گرم
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- تخم مرغ اضافه: 1 عدد جهت رومال
مواد لازم میانی:
- آلبالو (هسته گرفته): ۴۰۰ گرم
- شکر: ۸۰ گرم
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوری
۱. کره نرم و پودر شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را افزوده و مجددا با دور متوسط مخلوط کنید.
۳. پس از استراحت چسبندگی خمیر کامل از بین رفته و به راحتی روی سطح آرد پاشی شده با وردنه می توانید باز کنید. یک سوم از خمیر را کنار گذاشته و بقیه را باز کرده و داخل قالب مورد نظر انداخته و اضافه های خمیر را از لبه قالب بگیرید.
طرز تهیه مواد میانی:
آلبالوی هسته گرفته، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و مواد به جوش آمده و شروع به غلیظ شدن نماید. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. مواد پس از پخت و خنک شدن آب دار نیست و کاملا غلیظ می باشد.
ارسال نظر