طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی
این دسر بسیار خوشمزه و خاص است که ارزش امتحان کردن را دارد.
مواد لازم لایه زیرین:
- کرم: ۱۴۰ گرم
- پودر قند: ۸۵ گرم
- آرد: ۱۵۰ گرم
- نشاسته ذرت (سفید رنگ): ۸۵ گرم
مواد لازم میانی:
- مارمالاد آلبالو: حدود 350 گرم
مواد لازم رویه:
- کره سرد (ریز خرد شده): ۷۵ گرم
- پودر قند: ۸۵ گرم
- نشاسته: ۱۱۵ گرم
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- پرک بادام: ۴۰ گرم

۱. ابتدا سینی فر به ابعاد ۲۰×۳۰ سانتی متر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیندازید به گونه ای که کاغذ روغنی دو طرف از لبه های سینی بلندتر باشد. کره را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا کاملا پوک، سبک و کرمی مانند شود.
طرز تهیه لایه رویه:
پودر قند، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده الک نمایید. سپس کره سرد یخچالی را به مواد اضافه کرده و به کمک نوک انگشتان به خورد مواد آردی دهید تا به صورت خرده نان در آیند. پرک بادام را نیز بیفزایید.
نکته:
۱. در این اسلایس، خمیر لایه زیرین در هنگام قرار دادن در فر باید کاملا خنک باشد و هنگام خمیرگیری نباید زیاد خمیر را هم زد (فقط در حدی که مواد کره ای با مواد آردی ترکیب شوند کافی است) خمیر را به روغن نیندازید زیرا در این صورت از کیفیت و تردی این شیرینی کاسته می شود.
2. برای تهیه رویه کرامبلی کره باید حتما کره سرد یخچالی باشد و در لحظه استفاده از یخچال خارج گردد تا رویه حالت خمیری پیدا نکند و به صورت خرده نان در آید.
۳. در تهیه این اسلایس از هرگونه مارمالاد دلخواه می توانید استفاده نمایید.
ارسال نظر