۵۶۲۷۶۲
۵۳۹۷
۵۳۹۷
پ

طرز تهیه «دسر کیک شکلاتی»

در این مطلب طرز تهیه دسر کیک شکلاتی را به شما آموزش داده ایم، این دسر قبل از هر چیزی نیاز به یک کیک شکلاتی دارد که آن را هم در ادامه آموزش داده ایم.

ماهنامه کیک و شیرینی - زهرا خورسند: در این مطلب طرز تهیه دسر کیک شکلاتی را به شما آموزش داده ایم، این دسر قبل از هر چیزی نیاز به یک کیک شکلاتی دارد که آن را هم در ادامه آموزش داده ایم.

  • مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
  • میزان سرو: ۴ تا ۶ نفر

مواد لازم:

  • کیک اسفنجی شکلاتی 2 تخم مرغی: 1 عدد
  • شیر: 1 پیمانه
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری
  • شکر: 90 گرم
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • پنیر خامه ای: 250 گرم
  • پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
  • پودر ژلاتین: 3 قاشق چای خوری
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • بالیون کاکائویی: 100 گرم
  • خامه صبحانه: 100 گرم

طرز تهیه «دسر کیک شکلاتی»
طرز تهیه:

1. کیک اسفنجی شکلاتی دو تخم مرغی را داخل قالب مستطیل 20×30 سانتی متری پخته و پس از خنک شدن از قالب جدا کرده و کاغذ را از کف کیک جدا کرده و با کاتر گرد 6 سانتی متری از کیک برش زده و کف رینگ ها قرار دهید و طلق را به اندازه دیواره رینگ ها برش زده و دور تا دور آن را با طلق پوشش دهید.

2. نشاسته ذرت، زرده های تخم مرغ، پودر کاکائو و شکر را داخل ظرف مناسبی ریخته و با یک چهارم پیمانه شیر سرد مخلوط کرده و باقی مانده شیر را روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس به مواد افزوده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ شود. سپس از روی شعله برداشته و روی آن را با نایلون پوشانده و کنار بگذارید تا خنک شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود. سپس کنار گذاشته تا خنک شود.

3. پنیر خامه ای را با درو متوسط همزن برقی بزنید تا نرم شود. سپس کرم شکلاتی خنک شده را کم کم افزوده تا مواد یک دست شود. ژلاتین خنک شده را نیز در حال یکه همزن روشن است افزوده و با دور کند مخلوط کنید.

4. مواد شکلاتی آماده را روی کیک اسفنجی های داخل رینگ ریخته و سدرها را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از آن رینگ و طلق را از دسر جدا کرده و کمی گاناش روی دسرها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

طرز تهیه گاناش:

خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس شعله را خاموش کرده و بالیون کاکائویی خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات با گرمای خامه ذوب شود.

نکته:

کل مواد را داخل قالب کمربندی 23 سانتی متری نیز می توانید آماده کنید.

کیک اسفنجی شکلاتی

  • مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
  • میزان سرو: 4 تا 6 نفر

مواد لازم:

  • آرد: ۴۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۱۰ گرم
  • شکر: ۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری
  • آب جوش: ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. زرده و سفیده را جدا نموده و زرده را با شکر بزنید و آبجوش را اضافه کنید تا روشن و سبک شود. سفیده را با دور تند همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سفیده را به زرده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید و در آخر آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب 20 سانتی متری ریخته و به مدت حدود 30 دقیقه داخل فر قرار دهید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج