چیزکیک تابستانی، با میوه های تابستانی
این یک چیزکیک خوشمزه و حرفه ای است، که به دلیل قرار گرفتن در فصل تابستان و استفاده کردن از میوه های تابستانی، نام آن را چیزکیک تابستانی گذاشته ایم.
مواد لازم کیک:
- تخم مرغ: ۲ عدد
- کره: ۱۵۰ گرم
- ماست: دو و دو سوم پیمانه
- پودر قند: ۳۰۰ گرم
- آرد: ۴۵۰ گرم
- بیکینگ پودر: ۴ قاشق چای خوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری سرپر
مواد لازم کرم پنیری:
- پنیر خامه ای: 600 گرم
- خامه قنادی: 200 گرم
- اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری
- پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری
مواد لازم رویه :
- ژله آلوئه ورا: ۱ بسته
- میوه های تابستانی: به مقدار لازم
۱. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک نمایید و در ظرفی بزرگ بریزید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها، کره ذوب شده، وانیل ماست و پودر قند را بریزید و کمی با چنگال هم بزنید سپس در مرکز مواد آردی گودی ایجاد نمایید و ترکیب تخم مرغی را در گودی بریزید و با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید. دو قالب گرد ۲۳ سانتی متری را چرب نموده کاغذ روغنی بیندازید و در هر کدام نیمی از مایه کیک را بریزید.
۳. پس از آن که کیک ها کاملا خنک شدند روی یک کیک کرم پنیری بمالید، با پالت صاف کرده کیک بعدی را بر رویش قرار دهید. سپس روی کیک و دیواره ها را نیز با کرم بپوشانید. کیک را در یخچال قرار دهید. در این فاصله ژله را آماده نمایید.
طرز تهیه کرم پنیری:
پنیر خامه ای، پودر قند و اسانس وانیل را کمی با همزن برقی بزنید سپس این ترکیب را کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم آماده شود.
طرز تهیه ژله رویه:
۱. یک بسته ژله را در نصف پیمانه آب جوش حل کنید. سپس آن را بر روی بخار آب قرار دهید تا دانه های ژلاتین کاملا حل شود و روان و براق گردد.
نکته:
۱. در صورت استفاده از قالب کمربندی نیازی به رینگ نمی باشد و می توانید کمربند قالب را دور کیک ببندید.
2. هنگام آماده سازی ژله دقت داشته باشید غلظتش در حد سفیده تخم مرغ باشد نه خیلی شل نه خیلی سفت.
ارسال نظر