نام اصلی این غذا «پاستا سزار انجل هِر» است. «انجل هر» به پاستاهای رشته ای و باریک که شبیه نودل هستند، گفته می شود. برای آموزش پخت این نوع پاستا در ادامه با ما همراه باشید.
وبسایت روزیاتو: نام اصلی این غذا «پاستا سزار انجل هِر» است. «انجل هر» به پاستاهای رشته ای و باریک که شبیه نودل هستند، گفته می شود. برای آموزش پخت این نوع پاستا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴۵۰ گرم پاستا نواری باریک
۲ حبه سیر
آب یک عدد لیموترش
۱ قاشق چایخوری سس خردل
¾ پیمانه روغن زیتون
نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
نمک درشت و فلفل سیاه
جعفری خرد شده
پودر سوخاری خانگی* (دستور تهیه در ادامه)
طرز تهیه:
۱. پاستا را بر اساس دستور پخت نوشته شده روی بسته بندی آن بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
۲. در یک کاسه متوسط، سیر، آب لیموترش و خردل را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند. روغن زیتون را بیفزایید و هم بزنید.
3. پنیر پارمسان و نیمی از پودر سوخاری خانگی را به مواد افزوده و هم بزنید. در آخر نمک و فلفل سیاه را بیفزایید.
4. سس را درون پاستای داغ بریزید و با جعفری خرد شده و پوست رنده شده لیموترش تزئین و سرو کنید.
پودر سوخاری خانگی
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری کره
نصف پیمانه پودر نان باگت
پوست رنده شده نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه:
۱. کره را درون تابه و روی حرارت ملایم داغ کنید. پودر نان را افزوده و تفت دهید تا طلایی و سوخاری شوند.
۲. در آخر پوست لیموترش را افزوده و یک دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
ممنون