پيراشكی گوشت
پیراشکی هایی که غوغا می کنند
نمی دانم این غذاهای شکم پر چه دارن که اینقدر همه برایشان سر و دست می شکنند. از پیراشکی ها نگویم که غوغا کرده اند. در این مطلب هم طرز تهیه نوعی پیراشکی گوشت را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
خمیر پیراشکی:
- آرد ۴ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- ماست ۱/۲ پیمانه
- پودر خمیر ترش ۱ قاشق سوپ خوری
- نمک کمی
- کره آب شده ۱ پیمانه
- تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
- شیر ۱ قاشق سوپ خوری
مواد داخل پیراشکی
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
- سیب زمینی متوسط ۲ عدد
- پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
- روغن ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
2. خمير را به مدت پنج دقيقه ورز دهيد و به ده قسمت تقسيم كنيد. هر قسمت را به اندازه يك پيشدستي باز كنيد. روي هركدام مقداري كره آبشده يا روغن مايع بماليد و آنها را روي هم بگذاريد ، بعد خمير را روي تخته آردپاشيشده با كمك وردنه باز كنيد تا به اندازه يك نان تافتون شود.
3. دوباره خمير را رول كنيد و از خمير به اندازه يك نارنگي (۸۰ گرم) جدا كنيد و كناري بگذاريد. روي هر تكه خمير را با چاقو يك برش ايجاد كنيد و كل خميرها را كناري بگذاريد تا استراحت كنند. در اين فاصله مايه گوشتي را آماده كنيد.
4. يك عدد پياز را خرد كنيد، به همراه روغن و كمي زردچوبه تفت دهيد تا پيازها طلايي شوند. گوشت چرخكرده را اضافه كنيد و همراه پياز داغ و كمي نمك و فلفل تفت دهيد. در آخر وقتي گوشت خوب سرخ شد، حرارت را خاموش كرده و جعفريهاي خردشده را اضافه كرده و با گوشت سرخشده مخلوط كنيد. سيبزمينيها را هم آبپز كرده و بعد رنده كنيد.
5. هر قسمت از خمير را برداريد و كمي باز كنيد. در وسط خمير مقداري از مواد گوشتي بريزيد، بعد روي آنها كمي سيبزميني رندهشده و مقداري پنير پيتزا بريزيد. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد.
6. پيراشكيهاي آمادهشده را روي سيني فر بگذاريد و روي آنها زرده رقيق شده با شير بماليد و به مدت ۳۰ دقيقه حرارت دهيد تا آماده سرو كردن شود.
نظر کاربران
عالی بود ممنون