خورش فسنجان خوش عطر و طعم
با اینکه خورش فسنجان یکی از غذاهای معروف است که همه با پخت آن آشنا هستند، اما با این حال هرچقدر هم از دستور تهیه این غذا برایتان بگوییم باز هم کم است. در این مطلب طرز تهیه یک خورش فسنجان خوشمزه و ملس را به شما آموزش داده ایم.
- گردو دويست و پنجاه گرم
- رب انار يك و نيم قاشق غذاخورى
- مرغ دو تكه
- نمك فلفل به مقدار لازم
- پياز كوچك يك عدد
- رب گوجه فرنگى يك قاشق مرباخورى
- روغن (زيتون يا هسته انگور) يك قاشق چاى خورى
۲- و سه ليوان آب سرد اضافه كرده بعد از جوش امدن شعله را كم كرده و اجازه ميدهيم حدود سه ساعت بپزد تا خوب جا بيوفتد،سپس مرغ ها را با نصف ليوان اب و نمك و فلفل و يك عدد پياز نيم پز كرد. (هدف گرفتن كف مرغ است)
۳- بعد از ان مرغ را همراه اب اندكى كه دارد به گردو در حال پخت اضافه ميكنيم،رب ها را در كمى اب مرغ حل كرده يا با اندكى روغن تفت داده به باقى مواد اضافه ميكنيم،نيم ساعت ديگر زمان ميدهيم.
۴- تا خوب جا بيوفتد نمك فلفل را اندازه ميكنيم اگر مايل بودين فنسنجون شيرينى داشته باشيد شكر و كمى ابليمو را مخلوط كردن به خورش اضافه ميكنيم. (دليل حل كردن با آبليمو اين است كه رنگ خورش را عوض نميكند اگر به تنهايى شكر اضافه كنيم رنگ خورش تغيير ميكند)
۵- اگر مايل هستيد به جاى مرغ از گوشت چرخ كرده استفاده كنيد گوشت رابا يك عدد پياز رنده شده و نمك و فلفل و زردچوبه مخلوط كنيد كوفته ريزهاى اماده شده را با ربها به خورش در نيم يا يك ساعت اخر پخت اضافه كنيد.
نكته :ميزان ترشى و يا شيرينى اين خورش كاملا سليقه اى ميباشد.هرچقدر زمان پخت گردو طولانى تر باشد خورش خوشمزه ترى خواهيد داشت.
نکات خوشمزگی فسنجان:
۱- می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده وباور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید:
۲- برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید:
به جای شکلاتهای بسته بندی شده می توانید از شکلاتهای تخته ای که در تمام لوازم قنادی یافت می شود استفاده نمایید.
نظر کاربران
من واقعا موندم این دستوراتو از کجا میارید
یه فسنجون با پخت اصیل جز گردو رب انار و مرغ مواد دیگه ای نداره فوت گوزه گری اینه که قدیما برای اینکه رنگ فسنجون تیره بشه یه قاشق فلزی رو داغ میکردن داخل خورشت فسنجون میزاشتن تا رنگ تیره بدست بیاد
برای مزه دار کردن مرغ کمی با رب انار و رب گوجه مقداری نمک میزاریم بمونه خورشت فسنجون که حسابی روغن انداخت مرغ را داخلش ریخته تا پخته شود
جدا پختن مرغ اصلا مزه نداره
خانم هایی که این غذار و درست ومیل کردید میشه بگید طعمش چه جوری یود؟؟؟؟
شکلات ؟؟؟ مگه قدیما شکلات بود ؟؟؟