۵۵۵۶۶۴
۲ نظر
۵۰۴۳
۲ نظر
۵۰۴۳
پ

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه

این خورش از غذاهای محبوب استان کرمانشاه است که آن را برای اکثر مراسم خود می پزند. این خورش شباهت بسیاری به خورش قیمه دارد، مثلا به جای سیب زمینی سرخ کرده از خلال بادام در آن استفاده می شود.

وب سایت آشپزباشی: خورش خلال کرمانشاه از مجموعه دستورغذایی های محلی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
این خورش از غذاهای محبوب استان کرمانشاه است که آن را برای اکثر مراسم خود می پزند. این خورش شباهت بسیاری به خورش قیمه دارد، مثلا به جای سیب زمینی سرخ کرده از خلال بادام در آن استفاده می شود. خورشتان نباید خیلی آبدار باشد؛ در این صورت شعله گاز را زیاد کنید تا آب اضافه تبخیر شود.
مواد لازم:

  • روغن به میزان لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت ۴۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه به میزان لازم
  • خلال بادام ۲۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • لیمو عمانی ۴ عدد
  • زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه
طرز تهیه:

۱- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.

2- گوشت را به آن اضافه کنید و تا تغییر رنگ دهد، تفت دهید. رب گوجه فرنگی و کمی زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

۳- ۲ لیوان آب روی آن ها بریزید و برای ۶۰ دقیقه تا گوشت کاملا پخته و مغز پخت شود، بپزید.

4- خلال بادام، زعفران دم کرده، چوب دارچین و در صورت تمایل لیمو عمانی را اضافه کنید و برای۳۰ دقیقه بپزید تا خلال ها نرم شوند.

۵- در نهایت زرشک را به خورش اضافه کنید، به آن نمک و فلفل بزنید. در صورت تمایل می توانید در این مرحله گلاب را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

6- برای سرو چوب دارچین را از خورش خارج کنید، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج میل کنید.
نکاتی در مورد تهیه ی خورش خلال کرمانشاه:

1 - پیاز را خلالی خرد کنید.

۲ - از گوشت گوسفندی استفاده کنید. آن را ریز خرد کنید.

3 - اگر از خلال بادام تازه استفاده می کنید نیازی نیست که آن ها را خیس کنید، در غیر این صورت آن ها را برای ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید و بعد برای خوش رنگ شدن برای حدود ۵ دقیقه در زعفران دم کرده خیس کنید.

۴ - زرشک را پاک کرده و بشویید.

5 - استفاده از لیمو عمانی و گلاب در این دستور اختیاری است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خیییییییلی خوشمزه اس عاشقشم

  • mary

    گوشت این خورش باید گوساله باشه چون گوشت گوسفندی آب میشه توی خورش،خلال رو باید با گلاب خیس کرد و همراه گوشت تفت داد تا نرم بشه،بهتره گوشت رو اول با کمی آب روی حرارت بزارید جوش که اومد آبکش کنیم اینکار باعث شفاف شدن خورش میشه،لیمو امانی باید داشته باشه و اینکه زرشک باید حتما سیاه باشه قبل از اضافه کردن به خورش توی روغن در حد یک دقیقه تفت داده بشه بعد به خورش اضافه بشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج