پاستا با سس نخود؛ کربوهیدرات در کنار فیبر
پیاز، هویج و سیر در روغن زیتون پخته می شوند تا نرم و کره ای شوند سپس با نخود و آب مخلوط می شوند تا سسی پوره ای شکل و زیبا بسازند تا روی پاستا را بپوشاند.
کربوهیدرات دشمن ما نیست به دردمان هم میخورد ولی برای اینکه جلوی جذب سریعش را بگیرید و مدت زمان سیری خود را افزایش دهید به دیگر درشت مغذی ها در کنارش نیاز دارید. بسیاری از کسانی که می گویند هرچه می خوریم باز هم گرسنه ایم دقیقا اشتباهشان در ترکیب نا صحیح مواد غذایی است.
مواد لازم:
- 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک فنجان پیاز خرد شده
- یک فنجان هویج خرد شده
- 4 حبه سیر خرد شده
- یک فنجان نخود پخته یا کنسرو شده (بدون آب و نمک)
- سه چهار فنجان آب
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 4 فنجان پنه سبوس دار پخته شده
- یک چهارم فنجان جعفری تازه
- یک چهارم فنجان ریحان تازه
طرز تهیه:
۱- روغن زیتون را در ماهی تابه و روی حرارت متوسط گرم کنید.
۲- پیاز، هویج و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۸ دقیقه بپزید.
۳- میکس پیاز، نخود، آب، نمک و فلفل را در مخلوط کن قرار دهید، سپس آنقدر مخلوط کنید تا خوب نرم شوند.
۴- سپس سس بدست آمده را روی پنه هایی که تازه پخته شده اند و هنوز داغ هستند بریزید و روی سس جعفری و ریحان بریزید.
۵- غذا را بلافاصله سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۴ وعده است. یک وعده از این غذا شامل یک فنجان می باشد.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.
- کالری: ۳۹۳
- چربی در یک وعده: ۱۲.۳ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۱.۷ گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: ۷.۶ گرم
- چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۱.۷ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۱۲ گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: ۶۱ گرم
- فیبر در یک وعده: ۱۰ گرم
- کلسترول در یک وعده: ۰.۰ میلی گرم
- آهن در یک وعده: ۳ میلی گرم
- سدیم در یک وعده: ۵۳۲ میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: ۶۲ میلی گرم
- قند در یک وعده: ۴ میلی گرم
- قند اضافه شده در یک وعده: ۰ میلی گرم
نظر کاربران
چه مسخره