برای تهیه ماکارون به آرد بادام نیاز دارید که در فروشگاه ها ارائه نمی شود. برای این منظور کافی است بادام سفید شده و بدون پوست را از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کرده و آن ها را خودتان در خانه آسیاب کنید.
وبسایت روزیاتو: برای تهیه ماکارون به آرد بادام نیاز دارید که در فروشگاه ها ارائه نمی شود. برای این منظور کافی است بادام سفید شده و بدون پوست را از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کرده و آن ها را خودتان در خانه آسیاب کنید.
مواد لازم:
۳ عدد سفیده تخم مرغ
¼ پیمانه شکر
۱¼ پیمانه پودر قند
¾ پیمانه آرد بادام سفید
¼ پیمانه کوکی شکلاتی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائوی تلخ
نصف قاشق چایخوری رنگ غذای سیاه
۲ پیمانه پودر قند
۱ پیمانه کره نرم شده
۱ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق غذاخوری شیر
نصف پیمانه خامه ی درون کوکی ها
طرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲- در یک کاسه متوسط، سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا پف کنند.
۳- به تدریح شکر را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
۴- پودر قند، خرده های کوکی شکلاتی، آرد بادام و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کنید.
۵- مخلوط بالا را به سفیده تخم مرغ بیفزایید و به آرامی هم بزنید و مراقب باشید پف تخم مرغ نخوابد.
۶- پس از یکدست شدن همه مواد، رنگ غذا را بیفزایید و هم بزنید.
۷- مخلوط را درون کیسه قنادی یا زیپ بگ بریزید.
۸- کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید.
۹- دایره های ۱ سانتی متری از مواد را درون سینی با فاصله ۲٫۵ سانتی متری از هم بریزید.
۱۰- سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا سطح رویی ماکارون ها سفت شود.
۱۱- در این فاصله، مواد میانی را درست کنید.
۱۲- برای این منظور، کره، پودر قند، خامه میانی کوکی، وانیل و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
۱۳- آن را درون زیپ بگ بریزید و کنار بگذارید.
۱۴- ماکارون ها را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
۱۵- پس از پخت، ۱۰ دقیقه به آن ها استراحت دهید. سپس روی هر ماکارون یک لایه خامه بریزید و دوباره یک لایه ماکارون دیگر قرار دهید.
۱۶- ماکارون را باید در یخچال نگهداری کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر