اگر نمی توانید از وسوسهی خوردن کیک رهایی یابید و از طرف دیگر نگران چاقی و قند خون هستید، ما به شما این کیک میوه ای بدون شکر را پیشنهاد می کنیم.
وب سایت سوران: اگر نمی توانید از وسوسهی خوردن کیک رهایی یابید و از طرف دیگر نگران چاقی و قند خون هستید، ما به شما این کیک میوه ای بدون شکر را پیشنهاد می کنیم.
مواد لازم :
تخم مرغ زده شده 2 عدد
پوست رنده شده پرتقال 1 عدد
کشمش 100 گرم
شیر 125 میلی لیتر
گیلاس شکری خرد شده 75 گرم
خرمای خشک خرد شده 75 گرم
برگه زردآلو خرد شده 75 گرم
پودر ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد معمولی 350 گرم
کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده 150 گرم
آب پرتقال 6 قاشق غذاخوری
عسل 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱- قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
۲- آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.
۳- کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.
۴- زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.
۵- عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.
۶- کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.
۷- قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
پودر ادویه و کیک
کیک و شیرینی اسمش روشه باید شکر داشته باشه و شیرین باشه