طرز تهیه آش ریواس
یک آش اصیل ایرانی که کاملا حال و هوای بهاری دارد و با دستور پخت آسان چالش های شما را برای پخت یک آش حرفه ای حل می کند.
- گوشت (مکعبی خردشده): ۲۰۰ گرم
- ریواس (حلقه خرد شده): ۲۰۰ گرم
- پیازچه (خرد شده): ۲ عدد
- جعفری (خرده شده): ۱۲۰ گرم
- نعنا (خرد شده): ۳۰ گرم
- کمپوت لوبیا و کمپوت نخود (از هر کدام): ۱ عدد
- سیر (له و ریز خرد شده): ۲ حبه
- قرص عصاره گوشت: ۱ عدد
- نعنا خشک: ۵ ق چ
- زردچوبه: یک دوم ق چ
- تخم گشنیز: ۱ ق چ
- روغن مایع: ۴۰ میلی لیتر
1. نیمی از روغن را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت (بهتر است از سردست استفاده شود) را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای رنگ شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. بعد عصاره گوشت را به همراه 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و با در بسته حدود 1 ساعت بگذارید تا بپزد.
۲. نعنا، جعفری و ۱ لیتر آب را به مواد اضافه کنید و ۱ ساعت دیگر بگذارید تا بپزد (در این مرحله در قابلمه را نگذارید تا سبزی رنگ خود را از دست ندهد).
3. نخود، لوبیا و ریواس را به مواد افزوده، بعد از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید.
۴. بقیه روغن را درون تابه کوچکی داغ کنید و نعنا خشک را به آش اضافه کنید. بعد از ۲۰ ثانیه از روی حرارت بردارید و روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.
ارسال نظر