طرز تهیه نان تخمه و آجیل
این دستور نان که برای اولین بار در رستورانی در کپنهاگ درست شده است بی نهایت ساده، خوشمزه و سیر کننده است به خصوص زمانی که همراه با مربا یا پنیر سرو شود.
مواد مورد نیاز:
- ۱ پیمانه بادام خام
- ۱ پیمانه گردوی خام
- ۱ پیمانه بذر کتان
- ۱ پیمانه تخمه آفتابگردان
- ۱ پیمانه تخمه کدو
- ۱ پیمانه کنجد
- ۵ عدد تخم مرغ
- ۱ و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی
گام اول: فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تمام مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید.
گام سوم: داخل قالب نان کاغذ روغنی قرار دهید.
گام چهارم: مواد را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را با قاشق صاف کنید.
گام پنجم: قالب را به مدت ۱ ساعت در فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. این نان کمی سفت است و حالت خمیری ندارد و وقتی روی آن با می زنید باید صدای توخالی داشته باشد.
در آخر نان را اسلایس کنید تا به راحتی بتوانید در طول روز همراه با مربا و پنیر سرو کنید.
ارسال نظر