این «خورش بامیه» را جایی ندیدهاید!
این غذای خوشمزه و ساده از ترکیبات گوجه فرنگی، کشک، بادام هندی، پیاز و انواع ادویه جات درست می شود. خورش بامیه را هم می توانید با نان میل کنید و هم با برنج. دستور پخت خورش بامیه تند را اینجا یاد بگیرید.
- بامیه: ۲۵۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
- بادام هندی: ۵ الی ۱۰ عدد
- فلفل تند سبز: ۱ عدد
- زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
- سیر: ۲ حبه
- کشک: ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- پودر گشنیز و زیره: ۲ قاشق چای خوری
- زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
- دانه رازیانه: ¼ قاشق چای خوری
- برگ گشنیز خرد شده: ۱ و ½ قاشق غذاخوری
- روغن: ۲ قاشق غذاخوری + ۱و ½ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
۱. بادام هندی ها را آسیاب کنید. سپس فلفل سبز، زنجبیل و سیر را آسیاب کنید و کنار بگذارید. در آخر گوجه فرنگی ها را در همان ظرف آسیاب پوره کنید و جداگانه کنار بگذارید.
۲. سر و ته بامیه ها را بزنید و در اندازه های ۳ سانتیمتری نصف کنید. ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن را داخل تاوه بریزید و داغ کنید. سپس بامیه ها را در روغن بریزید و مقداری نمک روی آن بریزید.
۳. بامیه ها را سرخ کنید تا کمی تیره و اندازه آن ها کوچک شود. گاز را خاموش کنید و بامیه ها را در ظرف دیگری بریزید.
۴. ۲ قاشق غذاخوری روغن را در همان تاوه بریزید. دانه های رازیانه را به آن اضافه کنید. وقتی صدای ترق تروق دانه ها شروع شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن شدند ترکیب فلفل سبز، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
۵. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید تا زمانی که روغن از گوجه ها جدا شد بجوشد.
۶. پودر زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۷. کشک و پودر گشنیز و زیره و بادام هندی آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۸. در آخر بامیه ها را اضافه کنید و هم بزنید.
۹. سپس بگذارید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزد.
۱۰. گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف دیگری بریزید. روی آن را با برگ گشنیز تزئین کنید و تا زمانی که غذا گرم است سرو کنید.
ارسال نظر