طرز تهیه نان موز با جوی دوسر
در این دستور تهیه نان موز به جای روغن و کره از سس سیب و به جای آرد از جو دو سر استفاده شده است. و برای بیشتر شدن فواید سلامتی آن می توانید بادام و گردو هم به آن اضافه کنید. تنها یک اسلایس از این کیک می تواند شکم تان را تا ظهر سیر نگه دارد. این نان هم برای صبحانه و هم به عنوان میان وعده عالی است.
مواد لازم:
- ¾ پیمانه آرد
- ۱ و ½ پیمانه جو دوسر
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ۱ قاشق چای خوری دارچین
- ½ قاشق چای خوری جوز هندی
- ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
- ۱ و ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۲ الی ۳ عدد موز له شده
- ۱ قاشق چای خوری آب لیمو
- ۱ قاشق چای خوری اسانس وانیل
- ۲ عدد تخم مرغ
- ½ پیمانه شکر
- ۱/۳ پیمانه سس سیب
- ½ پیمانه گردو و کشمش
طرز تهیه:
۳. داخل ظرف دیگری وانیل، تخم مرغ، شکر و سس سیب را بریزید و خوب هم بزنید. سپس موز له شده را اضافه کنید و باز هم بزنید. سپس به آرامی مواد خشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مراقب باشید در این مرحله مواد را زیاد هم نزنید.
۴. سپس موادی که دوست دارید مثل آجیل، گردو، بادام، کشمش یا حتی چیپس شکلاتی برای شیرین تر شدن نان اضافه کنید.
۵. مواد را داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. یا زمانی که خلال را داخل کیک فرو کردید تمیز بیرون آمد کیک پخته شده است.
۶. در آخر قبل از خوردن کیک به مدت ۱۰ دقیقه کیک را سرد کنید.
۷. این نان خوشمزه نیازی به هیچ شیرین کننده ای ندارد چون خودش به اندازه کافی خوش طعم و خوشمزه است. اما اگر آن را به عنوان صبحانه میل می کنید ابتدا آن را گرم کنید و بلافاصله روی آن یک لایه کره بزنید.
ارسال نظر