انواع حلواها؛ به سفره افطارتان تنوع دهید
در این مطلب طرز تهیه چند نوع حلوای مختلف را به شما آموزش داده ایم، تا از یکنواختی نجات پیدا کنید و به سفره افطارتان تنوع دهید.
- مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
- میزان سرو: ۱۰ عدد مافین
مواد لازم:
- آرد: 200 گرم
- آرد برنج: 100 گرم
- پودر قند: 200 گرم
- کره: 100 گرم
- روغن جامد: 100 گرم
- روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری
- پودر زنجبیل: 2 قاشق سوپ خوری
- گلاب: حدودا یک دوم پیمانه
- گردو خرد شده: 50 گرم
- پودر پسته: به میزان لازم
1. کره، روغن جامد و روغن مایع را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شوند. آرد و آرد برنج را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود ولی مواظب باشید تا تغییر رنگ ندهد.
3. در این مرحله اگر حلوا خشک بود کم کم گلاب را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا جایی که حلوا نرم شده و به راحتی گوشه ماهی تابه جمع شود. در این مرحله گردوی خرد شده را نیز اضافه کنید.
4. قالب ناودانی را با کیسه فریزر پوشش دهید. پودر بسته را به صورت نواری کف قالب بریزید. حلوا را داخل قالب ریخته و خوب پرس کنید. روی آن را با نایلون پوشانده و کناب بگذارید تا خنک شود، سپس به اندازه دلخواه برش بزنید.
نکته:
1. در صورتی که بخواهید این حلوا را به مقدار زیادی درست کنید، آردها را جداگانه تفت داده و در آخر کره و روغن را اضافه کنید.
۲. این حلوا را به صورت کفگیری و یا قالبی یک نفره نیز می توانید درست کنید.
3. در تهیه این حلوا می توانید کلا از روغن جامد و یا کره استفاده کنید ولی روغن مایع را حذف نکنید.
اسلایس حلوا
- مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۱۲ الی ۱۵ دقیقه
- میزان سرو: ۱۲ نفر
مواد لازم:
- تخم مرغ بزرگ: 4 عدد
- پودر قند: 100 گرم
- اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
- آرد: 125 گرم
- بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
- پودر کاکائو: 1 قاشق سوپ خوری
- نمک: 1 پینچ
- حلوای سنتی: به مقدار لازم
1. فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید، سینی فر به ابعاد 23×33 سانتی متر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیندازید. زرده ها و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
نکته:
1. سه بار الک نمودن آرد علاوه بر این که به جدا شدن ناخالصی ها کمک می کند، باعث هوادهی آرد نیز می شود.
۲. این اسلایس از جمله اسلایس کیک ها می باشد و از آنجایی که در ترکیباتش روغن یا کره ندارد، وجود حلوا در این اسلایس بسیار بجاست.
3. در صورت تمایل می توانید دو لایه حلوا روی اسلایس قرار دهید. یک لایه حلوای روشن تر و یک لایه حلوای تیره تر.
زهرا خورسند
- مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
- میزان سرو: ۶ تا ۸ نفر
مواد لازم:
- آرد: 500 گرم
- کپودر قند: 225 گرم
- روغن جامد: 150 گرم
- کره: 150 گرم
- روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری
- پودر هل: 2 قاشق چای خوری
- گلاب: دو قاشق سوپ خوری
- زعفران (پودر شده): 1 قاشق سوپ خوری
مواد لازم میانی:
- خرمای بدون هسته: ۳۰۰ گرم
- گردوی خرد شده: ۸۰ گرم
- دارچین: ۱ قاشق سوپ خوری
۱. ابتدا مواد میانی را آماده کنید. خرمای بدون هسته را داخل غذاساز ریخته و له کنید، سپس گردوی خرد شده و دارچین را افزوده و مخلوط کنید.
۲. آرد، روغن جامد، کره، روغن مایع را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کمی رنگ آرد تغییر کرده و بوی خامی آن برود.
۴. شعله را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید تا کمی خنک شود، سپس پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. قالب مربع ۲۰ سانتی متری را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته به طوری که از دو طرف قالب بلندتر باشد.
۶. قالب را کنار گذاشته تا کاملا خنک شده و سپس به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار داده تا کاملا ببندد. پس از خنک شدن، به کمک کاغذ روغنی از قالب جدا کرده و به ابعاد دلخواه برش بزنید.
نکته:
۱. مواد را داخل قالب ۲۳ سانتی متری نیز می توانید پرس کنید. در این صورت برش های بیشتری از این اسلایس را خواهید داشت.
2. حلوا را به حالت داغ داخل قالب پرس کنید، در غیر این صورت حلوا سفت شده و به راحتی پرس نمی شود.
- مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
- میزان سرو: 4 نفر
- آرد ۲۵۰ گرم
- گردو ۶۰ گرم
- پودر قند ۱۲۵ گرم
- روغن جامد ۱۲۵ گرم
- روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری
- پودر کاکائو یک دوم قاشق چای خوریگلاب یک تا دو قاشق سوپ خوری
1. آرد، روغن جامد و روغن مایع را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کمی رنگ آرد تغییر کرده و بوی خامی آن برود.
5. قالب مورد استفاده در این حلوا سیلیکونی می باشد. در صورت در دسترس نبودن این قالب می توانید حلوا را داخل قالب مربع 23 سانتی متری که چرب کرده و کاغذ انداخته اید، پرس کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
حلوا براونی
مریم کریمی
مواد لازم:
- آرد: 2 پیمانه
- روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری
- کره: 30 گرم
- بیسکویت کره ای (پودر شده): 300 گرم
- کره (ذوب شده): 180 گرم
- شکلات: به مقدار لازم برای تزئین
مواد لازم جهت تهیه شربت:
- آب: ۲ قاشق سوپ خوری
- شکر قهوه ای: یک پنجم پیمانه
- نسکافه: ۱ قاشق چای خوری
۱. ابتدا آرد را جداگانه تفت داده و الک می کنیم. آرد باید طلایی شود، سپس داخل تابه ای آرد و روغن را ریخته و هم می زنیم تا دوباره آرد کمی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد.
طرز تهیه شربت:
۱. تمام مواد را داخل ظرف ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و کمی قوام بیاید.
طرز تهیه بیس بیسکویتی:
پودر بیسکویت و کره را با هم مخلوط کرده تا خمیر منسجمی به دست بیاید. سپس قالب های مخصوص مینی منوپرشن را با مواد پر کنید. حدود ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا حلوا آماده شود.
نظر کاربران
عااااااااااااااااااااااااااااااااااالی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی