طرز تهیه کیک ارده و کنجد
ارده نام نوعی غذاست که از کنجد کوبیده شده به دست می آید. در حقیقت ارده خود، به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است.
مواد لازم:
- ارده: ۲۰۰ گرم (۲ قاشق چای خوری)
- کنجد: ۵ قاشق سوپ خوری (۲ قاشق چای خوری)
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شکر: ۳۰۰ گرم
- وانیل: ۱ قاشق چای خوری
- روغن زیتون: ۱۹۰ میلی لیتر
- آب پرتقال: ۲۴۰ میلی لیتر
- آرد: ۲۸۰ گرم
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
![کیک ارده و کنجد کیک ارده و کنجد](https://static2.bartarinha.ir/servev2/DA2YzM4YjE1Y/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
۱. کف قالب میان تهی را توسط قلمو با ۲ قاشق چای خوری ارده کاملا کاور کنید، سپس دو قاشق چای خوری از کنجد را کف قالب بپاشید، شکر و تخم مرغ ها وانیل را توسط همزن برقی می زنیم تا مواد یکدست شوند.
۲. کم کم و آهسته آهسته روغن زیتون را به مواد اضافه کنید، سپس آب پرتقال را به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
۴. بعد از اطمینان از پخت، قالب را خارج کرده اجازه دهید تا خنک شود و سپس از قالب برگردانید. در صورت تمایل می توانید در نهایت مجددا مقداری کنجد تست شده روی کیک بپاشید.
ارده چیست؟
ارده نام نوعی غذاست که از کنجد کوبیده شده به دست می آید. در حقیقت ارده خود، به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است.
از کنجد و ارده در درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده می شود و برای درمان استخوان درد و درد مفاصل هم مفید است. به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف ارده و حلوا ارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه شان هم می شود.
نظر کاربران
کسانیکه طبع گرم دارند در خوردن این کیک مراعات داشته باشند و می توانند بعد از خوردنش خنکی جاتی مانند هندوانه و یا عرق کاسنی بخورند .