کاپ کیک پسته؛ یک کاپ کیک باکلاس و همه پسند
در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک پسته را به شما آموزش داده ایم. این کاپ کیک را برای مهمان های خاص تان درست کنید که حسابی باکلاس است.
مواد لازم:
- آرد: ۱۸۰ گرم
- کره: ۱۵۰ گرم
- شکر: ۲۸۰ گرم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- وانیل مایع: ۱ قاشق چای خوری
- خامه تازه (صبحانه): ۱۰۰ میلی لیتر
- پسته (پودر شده): ۱۲۵ گرم
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- خامه فرم گرفته: ۲۵۰ گرم
- پسته پرک شده: به مقدار لازم
۱. فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید، کره را به همراه شکر و وانیل با دور متوسط همزن برقی مخلوط کنید تا رنگش روشن شود.
2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید، تا تخم مرغ اول کاملا با مواد دیگر مخلوط نشده دیگری را اضافه نکنید. خامه را نیز اضافه و مخلوط کنید.
۳. بیکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه کنید و با هم الک کنید، پسته خرد شده را به همراه مخلوط آرد به مواد اضافه کنید و تا زمانی به مخلوط کردن ادامه دهید تا همه مواد یکنواخت شوند.
5. خامه فرم گرفته را درون قیف با ماسوره دلخواه ریخته و روی کاپ کیک ها را تزئین کنید. مقداری پسته پرک شده برای تزئین رویش بریزید و در نهایت با گل رزهای قندی که توسط ماسوره زده اید تزیین کنید.
نکته:
1. قالب هایی که در عکس مشاهده می کنید به شکل فنجان و از جنس سیلیکون هستند و می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.
۲. در صورت در دسترس نبودن وانیل مایع می توانید از یک چهارم قاشق چای خوری وانیل خالص (پودری) استفاده کنید.
3. برای اطمینان از پخت می توانید با این روش که خلال چوبی را در وسط کاپ کیک فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد مشخص است که پخت آن کامل صورت گرفته است.
ارسال نظر