۵۴۸۹۴۰
۲ نظر
۵۳۳۳
۲ نظر
۵۳۳۳
پ

طرز تهیه «خاگینه ساده» و «خاگینه پرتقالی»

در این مطلب طرز تهیه خاگینه ساده و خاگینه پرتقالی را به شما آموزش داده ایم. این دسرها را درست کنید و برای خودتان سرو کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه خاگینه ساده و خاگینه پرتقالی را به شما آموزش داده ایم. این دسرها را درست کنید و برای خودتان سرو کنید.

خاگینه

ماندانا حسین زاده

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 6 عدد
  • ماست: 4 قاشق سوپ خوری
  • پودر قند: 140 گرم
  • بکینگ پودر: 1 قاشق سوپخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • آرد: 5 قاشق سوپخوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • گردوی خرد شده: 50 گرم
  • روغن سرخ کردنی: 3 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای شهد:

  • شکر: ۱ پیمانه
  • آب: سه چهارم پیمانه
  • گلاب: ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه «خاگینه ساده» و «خاگینه پرتقالی»
طرز تهیه:

۱. ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا بجوشد، گلاب را اضافه کرده و بگذارید حدود ۵ دقیقه بجوشد. سپسش کنار بگذارید تا خنک شود.

۲. برای تهیه خاگینه تخم مرغ و ماست را با همزن دستی خوب بزنید تا مخلوط شوند، آرد را اضافه کرده و با همزن دستی خوب بزنید، بکینگ پودر، وانیل و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید، روغن را داخل ماهی تابه نچسب ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
۳. مایه آماده را داخل ماهی تابه ریخته و با قاشق کف ماهی تابه پهن کنید. درب ماهی تابه را گذاشته و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خاگینه خوب بپزد و یک طرف آن سرخ شود.
۴. سپس خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود، دارچین و گردوی خرد شده را روی خاگینه ریخته و شهد آماده را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا ۳ دقیقه دیگر جوشیده و شهد به خورد خاگینه برود، سپس خاگینه را برش زده و سرو نمائید.

نکته:

۱. بجای شهد به همان مقدار می توانید از شیره انگور استفاده کنید. در این صورت شیره انگور را با دو قاشق آب رقیق کنید.

2. داخل خاگینه می توانید از پودر گل محمدی به مقدار یک قاشق سوپ خوری استفاده کنید.

۳. می توانید شهد خاگینه را نصف کرده و با انواع مربا یا مارمالاد سرو کنید.

خاگینه پرتقالی

مریم کریمی

مواد لازم:

  • ماست (سفت لبنیاتی): 60 گرم
  • بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
  • آرد: 30 گرم
  • آرد برنج: 10 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پوست پرتقال (رنده شده): 1 قاشق مرباخوری
  • اسانس پرتقال: یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم شربت:

  • آب پرتقال طبیعی: ۲۵۰ میلی لیتر
  • شکر: ۴۰۰ گرم

طرز تهیه «خاگینه ساده» و «خاگینه پرتقالی»
طرز تهیه:

۱. تخم مرغ ها را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و یکدست بشود. اسانس و پوست پرتقال را نیز اضافه کرده، سپس بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید.
۲. بعد آرد را اضافه کرده هم بزنید تا مواد یکدست شود. مایه خاگینه را کنار بگذارید تا کمی به اصطلاح سنگین شود.

۳. داخل قالب سیلیکونی کوچک را کاملا چرب کرده و از مواد بریزید. سپس در فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند. در انتها در شربت ولرم قرار داده تا کاملا شهدی شود و آماده مصرف شود.

طرز تهیه شربت خاگینه:

شکر را به آب پرتقال اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا وقتی که قوام بیاید. شربت ولرم را کنار گذاشته تا از داغی بیفتد، سپس شربت ولرم را روی خاگینه گرم بریزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خوشمزست؟

  • بدون نام

    تشکر از اینهمه سلیقه ..تا حالا خاگینه به این قشنگی ندیده بودم . ممنون از شما عزیزان

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج