طرز تهیه «خاگینه ساده» و «خاگینه پرتقالی»
در این مطلب طرز تهیه خاگینه ساده و خاگینه پرتقالی را به شما آموزش داده ایم. این دسرها را درست کنید و برای خودتان سرو کنید.
ماندانا حسین زاده
مواد لازم:
- تخم مرغ: 6 عدد
- ماست: 4 قاشق سوپ خوری
- پودر قند: 140 گرم
- بکینگ پودر: 1 قاشق سوپخوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- آرد: 5 قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
- دارچین: 1 قاشق چایخوری
- گردوی خرد شده: 50 گرم
- روغن سرخ کردنی: 3 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای شهد:
- شکر: ۱ پیمانه
- آب: سه چهارم پیمانه
- گلاب: ۱ قاشق سوپخوری
۱. ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا بجوشد، گلاب را اضافه کرده و بگذارید حدود ۵ دقیقه بجوشد. سپسش کنار بگذارید تا خنک شود.
۲. برای تهیه خاگینه تخم مرغ و ماست را با همزن دستی خوب بزنید تا مخلوط شوند، آرد را اضافه کرده و با همزن دستی خوب بزنید، بکینگ پودر، وانیل و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید، روغن را داخل ماهی تابه نچسب ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
نکته:
۱. بجای شهد به همان مقدار می توانید از شیره انگور استفاده کنید. در این صورت شیره انگور را با دو قاشق آب رقیق کنید.
2. داخل خاگینه می توانید از پودر گل محمدی به مقدار یک قاشق سوپ خوری استفاده کنید.
۳. می توانید شهد خاگینه را نصف کرده و با انواع مربا یا مارمالاد سرو کنید.
خاگینه پرتقالی
مریم کریمی
مواد لازم:
- ماست (سفت لبنیاتی): 60 گرم
- بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
- آرد: 30 گرم
- آرد برنج: 10 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- پوست پرتقال (رنده شده): 1 قاشق مرباخوری
- اسانس پرتقال: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم شربت:
- آب پرتقال طبیعی: ۲۵۰ میلی لیتر
- شکر: ۴۰۰ گرم
۱. تخم مرغ ها را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و یکدست بشود. اسانس و پوست پرتقال را نیز اضافه کرده، سپس بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید.
۳. داخل قالب سیلیکونی کوچک را کاملا چرب کرده و از مواد بریزید. سپس در فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند. در انتها در شربت ولرم قرار داده تا کاملا شهدی شود و آماده مصرف شود.
طرز تهیه شربت خاگینه:
شکر را به آب پرتقال اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا وقتی که قوام بیاید. شربت ولرم را کنار گذاشته تا از داغی بیفتد، سپس شربت ولرم را روی خاگینه گرم بریزید.
نظر کاربران
خوشمزست؟
تشکر از اینهمه سلیقه ..تا حالا خاگینه به این قشنگی ندیده بودم . ممنون از شما عزیزان