طرز تهیه آلبالو پلوی اصیلِ ایرانی
آلبالو پلو غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است. حالا که فصل آلبالو رسیده است، حیف است پختن این غذای خوشمزه را از دست بدهید.
- برنج: ۵۰۰ گرم
- آلبالو (مربا): یک و یک دوم پیمانه
- گوشت (چرخ کرده): ۲۰۰ گرم
- پیازداغ: یک ق س
- روغن: ۵۰ گرم
- زعفران (ساییده): یک ق چ
- خلال پسته و بادام: جهت تزیین
- پیاز (متوسط): یک عدد
- فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
3. مقدار مناسبی آب را جوش آورده و برنج را برای آبکش کردن آماده نمایید. ته ظرف نچسبی را روغن ریخته و ته دیگ سیب زمینی بچینید (این ته دیگ دیرتر می سوزد). یک سوم از برنج آبکش شده را در ظرف ریخته و کمی مربای آلبالو بدون شیره روی آن بریزید، سپس لایه های بعدی را به همین شکل تا آخر ادامه دهید.
۴. در آخر اگر مایل بودید مقداری از شیره رقیق آلبالو را روی برنج به همراه کمی کره آب شده ریخته و برنج را دم کنید. توجه داشته باشید که این پلو خیلی سریع می سوزد پس شعله را بسیار ملایم کرده و مدت زمان پخت را بالا ببرید.
5. زمان سرو برنج را در ظرف مخصوص سرو کشیده روی آن را با برنج زعفرانی، خلال پسته و خلال بادام خیس خورده به همراه کوفته ریزه ها تزیین کرده و در کنار مربای آلبالو اضافه سرو نمایید.
نظر کاربران
وای خیلی خوشمزه ست ،مرسی