كم كالري و خوشمزه
پاستاي مرغ رژيمي
ابتدا پياز و فلفل دلمهاي را به شكل رشتهاي خرد كرده و داخل تابهاي به همراه روغن زيتون آنها را تفت ميدهيم سپس مرغ را به آن اضافه كرده و سعي ميكنيم با حرارت ملايم مرغها را سرخ كنيم.
- ران مرغ درسته: ۲ عدد
- پاستا:حدود يكچهارم بسته فرمي شكل
- نخودفرنگي پخته شده: يك ليوان
- پياز متوسط: يك عدد
- فلفل دلمهاي متوسط: يك عدد
- زعفران: به ميزان لازم
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- آب: ۳ ليوان
- روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- سس بشامل براي روي پاستا: دو قاشق غذاخوري
روش تهیه :
ابتدا پياز و فلفل دلمهاي را به شكل رشتهاي خرد كرده و داخل تابهاي به همراه روغن زيتون آنها را تفت ميدهيم سپس مرغ را به آن اضافه كرده و سعي ميكنيم با حرارت ملايم مرغها را سرخ كنيم. مرغها را با نمك و فلفل و زعفران طعمدار كرده و با حرارت ملايم ميگذاريم مواد با آب خودشان كمي سرخ شده و مرغها طلايي شوند. آب را به مواد اضافه كرده و وقتي كه به جوش آمد پاستاها را در اين آب ميپزيم ولي بايد حواسمان باشد كه تمامي مواد با حرارت خيلي ملايم بپزند. در اين مرحله سرو ميكنيم و روي پاستا نخودفرنگي پخته شده ميريزيم و سرو ميكنيم اين پاستا به همين شكل خيلي خوشمزه است اما در صورت تمايل اگر ممنوعيتي وجود ندارد به آن مقداري سس بشامل در نهايت اضافه ميكنيم.
ارسال نظر