شيرين و رژيمي
كيك با رویه مارمالاد
زرده و سفيده تخممرغ را از هم جدا كرده، زردهها را به همراه شكر و آبجوش با همزن برقي خوب هم ميزنيم تا زردهها خوب پف كرده و كرم و كشدار شوند.
- آبجوش: نصف ليوان
- تخممرغ: ۸ عدد
- آرد: ۸ قاشق غذاخوري
- شكر: ۱۰۰ گرم
- پودر فندق: ۱۰۰ گرم
- بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- مارمالاد رژیمی دلخواه: به میزان لازم
- خلال پسته: 50 گرم
روش تهیه :
زرده و سفيده تخممرغ را از هم جدا كرده، زردهها را به همراه شكر و آبجوش با همزن برقي خوب هم ميزنيم تا زردهها خوب پف كرده و كرم و كشدار شوند.
آرد، پودر فندق و بيكينگپودر را به مواد زرده اضافه كرده و با ليسك با هم خوب هم ميزنيم تا مواد يكدست شود. سفيدهها را نيز جداگانه آنقدر هم ميزنيم تا پف كنند.
مايه زرده و سفيده را با ليسك با هم مخلوط كرده و اين كار را به شكل دوراني انجام ميدهيم تا پف سفيده نخوابد. مواد را داخل قالب چهارگوش به ضلع ۲۳سانتيمتر ميريزيم بهتر است قالب را از قبل چرب كنيم. كيك را بهمدت يكساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم.
پس از پخت، كيك را از قالب خارج كرده و روي پنجره خنككننده مخصوص كيك قرار ميدهيم. روي كیك را با كمی مارمالاد و خلال پسته تزئین میكنیم.
ارسال نظر