۵۴۸۱
۵۰۵۷
۵۰۵۷
پ

شيرين و رژيمي

كيك با رویه مارمالاد

زرده و سفيده تخم‌مرغ را از هم جدا كرده، زرده‌ها را به همراه شكر و آب‌جوش با همزن برقي خوب هم مي‌زنيم تا زرده‌ها خوب پف كرده و كرم و كش‌دار شوند.

كيك با رویه مارمالاد

كيك با رویه مارمالاد

مواد لازم براي ۱۰ نفر :
  • آب‌جوش: نصف ليوان
  • تخم‌مرغ: ۸ عدد
  • آرد: ۸ قاشق غذاخوري
  • شكر: ۱۰۰ گرم
  • پودر فندق: ۱۰۰ گرم
  • بيكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري
مواد لازم براي رویه كيك:
  • مارمالاد رژیمی دلخواه: به میزان لازم
  • خلال پسته: 50 گرم


روش تهیه :

زرده و سفيده تخم‌مرغ را از هم جدا كرده، زرده‌ها را به همراه شكر و آب‌جوش با همزن برقي خوب هم مي‌زنيم تا زرده‌ها خوب پف كرده و كرم و كش‌دار شوند.

آرد، پودر فندق و بيكينگ‌پودر را به مواد زرده اضافه كرده و با ليسك با هم خوب هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شود. سفيده‌ها را نيز جداگانه آنقدر هم مي‌زنيم تا پف كنند.

مايه زرده و سفيده را با ليسك با هم مخلوط كرده و اين كار را به شكل دوراني انجام مي‌دهيم تا پف سفيده نخوابد. مواد را داخل قالب چهارگوش به ضلع ۲۳‌سانتي‌متر مي‌ريزيم بهتر است قالب را از قبل چرب كنيم. كيك را به‌مدت يك‌ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم.

پس از پخت، كيك را از قالب خارج كرده و روي پنجره خنك‌كننده مخصوص كيك قرار مي‌دهيم. روي كیك را با كمی مارمالاد و خلال پسته تزئین می‌كنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج