آشنایی با روش تهیه «دسر پسته»
دسر پسته، شکل زیبا و جذابی دارد و از آن دسته دسرهایی است که میتوانید آن را از قبل آماده نمایید.
مواد لازم:
- آب ۸۵۰ میلیلیتر
- مغز پسته: ۲۲۵ گرم
- شیر خشک: پرچرب ۲۲۵ گرم
- شکر: ۵۰۰ گرم
- هل: با دانههای له شده ۲ عدد
- گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران نساییده: مقداری
مواد لازم جهت تزیین:
- بادام پرک: 25 گرم
- برگ نعناع: مقداری

طرز تهیه:
۱- حدود ۶۰۰ میلیلیتر و یا يك پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت ۵ دقیقه داخل آن بخیسانید. پستهها را از آبکش رد نموده و پوست دوم آنها را جدا نمایید.
۲- پستهها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید.
۳- شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید.
۴- جهت تهیه شربت، باقی مانده آب و شکر را داخل ماهیتابهای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن نمود، هل، زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید.
۵- شربت را به مخلوط پسته اضافه نمایید و ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد.
۶- زمانی که مخلوط به اندازه کافی سرد شد, آن را با دست به صورت توپهایی کوچک دربیاورید و با بادام پرگ و برگ نعناع تزیین نمایید. قبل از آن که آن را سرو نمایید، بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.
توصیه سرآشپز برای تهیه دسر پسته:
به جای این که پودر پسته آماده خریداری نمایید، بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب نمایید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آنهایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست دادهاند.
ارسال نظر