۵۴۷۷۱۵
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

اشتباهات و اصول پخت سبزیجات

آیا سبزیجات بخارپز شما هم پلاسیده و خمیر می شود؟ درست است این اتفاق برای خیلی ها ممکن است بیفتد اما خوشبختانه با این توصیه ها می توانید مثل آشپزهای حرفه ای سبزی ها را بپزید.

وب سایت بدونیم : آیا سبزیجات بخارپز شما هم پلاسیده و خمیر می شود؟ درست است این اتفاق برای خیلی ها ممکن است بیفتد اما خوشبختانه با این توصیه ها می توانید مثل آشپزهای حرفه ای سبزی ها را بپزید. فقط کافی است اشتباهاتی که در این جا توضیح داده شده است را تکرار نکنید.

خرد کردن سبزیجات به طور غیر یکسان
اشتباهات و اصول پخت سبزیجات

می توانید سبزیجات مختلفی مثل فلفل، هویج، کدو و قارچ را با هم بپزید اما به شرطی که آن ها را به یک اندازه خرد کرده باشید. چون در این صورت سبزی ها یک اندازه می پزند.


سرخ کردن سبزیجات در حرارت نامناسب
اشتباهات و اصول پخت سبزیجات

هنگام سرخ کردن سبزیجات این رقم معجزه آسا را به خاطر بسپارید: ۴۰۰ درجه فارنهایت. دمای کمتر باعث می شود سبزیجات به خوبی سرخ و برشته نشوند. شاید این درجه به نظر زیاد بیاید اما اگر بخواهید سبزیجات کاملا برشته شوند باید از این دما استفاده کنید.


جوشاندن سبزیجات
اشتباهات و اصول پخت سبزیجات

دلیل این که کلم بروکلی آب پز شده شماهیچوقت به سبزی و تردی کلم های رستوران نیست این است که آن ها را بلانچ نمی کنید. بلانچ کردن به این شکل است که ابتدا سبزیجات را در آب جوش نیم پز می کنید و بلافاصله در آب یخ فرو می کنید تا شادابی و رنگ و روی خود را از دست ندهند. سپس می توانید آن ها را در فریزر نگه دارید تا تازه بمانند و هر زمان که خواستید سرو کنید فقط کافی است که چندین ثانیه آن ها را در تاوه گرم کنید.


دیر چاشنی زدن به سبزیجات
اشتباهات و اصول پخت سبزیجات

اگر به مارچوبه ها بلافاصله قبل از خوردنشان نمک بزنید آن طعم و مزه مطلوب را نخواهد داشت. بنابراین بهتر است هر چه زودتر زمانی که آن ها را سرخ می کنید یا می پزید چاشنی بزنید.


استفاده از روغن زیاد
اشتباهات و اصول پخت سبزیجات

سبزیجات هنگام پخت آب را جذب می کنند. بنابراین هر چه در تاوه باشد را به خود جذب می کنند که روغن هم شامل این موارد می شود. هنگام پخت سبزیجات فقط چند قطره روغن به آن اضافه کنید. سبزیجات هنگام پخت آب پس می دهند و تاوه را مرطوب می کنند تا چیزی به آن نچسبد.


استفاده نکردن از تمام گیاه
اشتباهات و اصول پخت سبزیجات

ساقه های گل کلم را دور نریزید چون از آن ها می توانید برای درست کردن پوره گل کلم استفاده کنید. ته مانده های سبزیجات برای سوپ و خورش هم به کار می آیند پس هیچ دلیلی برای دور ریختن آن ها وجود ندارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج