نودل چینی؛ یک غذای فوری و تمام عیار
نودل چینی، یک غذای فوق العاده راحت است، که سریع هم تهیه می شود. در عوض می توانید یک غذای چینیِ فوق العاده و تمام عیار داشته باشید.
- نودل ۲ بسته
- مرغ (سینه) ۲ قطعه
- بادام زمینی (بو داده شده و نمکی) ۱/۲ لیوان
- سیر ۲ حبه
- پودر سیر ۲ قاشق چای خوری
- سس سویا ۳ قاشق غذا خوری
- پیازچه به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
2- بادام زمینی و سیر را به مرغ اضافه کرده و کمی تفت دهید. سس سویا را اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید و نمک وفلفل و پودر سیر را نیز به آنها اضافه کنید.
3- مقداری آب را به جوش آورده و نودل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید در آب بجوشد تا مثل ماکارونی نرم شود.وقتی نودل پخته شد آن را آبکش کنید.ادویه مخصوص نودل (موجود در بسته بندی نودل) را به مواد گوشتی اضافه کنید.
4- داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و نودل را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد مرغ را به آن افزوده و بعد از کمی تفت خوردن شعله را خاموش کنید. پیازچه ها را ریز خرد کرده و روی غذا بریزید و آن را برای سرو آماده کنید.
سایر نکات:
۱- در صورت تمایل پیارچه را به همراه پیاز سرخ کنید.
2- اگر سس سویا در اختیار نداشتید این غذا را با سس کچاپ و مقداری سرکه سیب طبخ کنید.
۳- در صورت تمایل مقداری پنیر رنده شده هم به غذا اضافه کنید.
4- توجه داشته باشید نودل اگر زیاد در اب بماند به شدت خمیر میشود و قابل استفاده نیست.
نظر کاربران
تمامی سسهارا میخوام