موساکای یونانی؛ رژیم دارها نخورند!
موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود، در مزه اش شک نکنید، اما باید بگویم خیلی پرکالری است. اگر رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد!
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- دارچین به مقدار لازم
- پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده) به مقدار لازم
- جعفری (ساطوری شده) ۲ قاشق غذا خوری
- سس مایونز به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
- سیر ۳ حبه
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- زعفران اختیاری(آبکرده) ۱ قاشق غذا خوری
- بادمجان ۵ عدد
- گوشت (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
2- پیاز را رنده زده یا ریز خرد کرده و به همراه سیرهای رنده شده در روغن سرخ کنید ، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها کمی نرم شدند گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.
3- سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.
4- درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال كمی پهن كنید ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید ، به همین صورت ۲تا۳ لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.
5- روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.
6- سس سفید را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.
ارسال نظر