طرز تهیه آش رشته
در ایام پر برکت ماه مبارک رمضان قرار داریم. این روزها بازار درست کردن انواع آش و حلیم، بسیار داغ است. ما هم از فرصت استفاده کرده ایم و طرز تهیه یک آش رشته خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
- رشته آش ۲۵۰ گرم
- سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،اسفناج،شویدو ترخون) ۷۰۰ گرم
- پیاز داغ ۳۰۰ گرم
- سیر داغ ۱/۲ پیمانه
- نخود ۱ پیمانه
- لوبیا چیتی ۱ پیمانه
- عدس ۱/۲ پیمانه
- ماش ۱/۲ پیمانه
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
- آرد ۲ قاشق غذا خوری
- نعنا خشک ۲-۳ قاشق غذا خوری
- روغن ۲-۳ قاشق غذا خوری
۲- نصف یه قابلمه آب ریخته روی حرارت گذاشته تا آب بجوش بیادبعد حبوبات پخته شده رو به قابلمه اضافه کرده درب قابلمه رو گذاشته تا آب دوباره به جوش بیاد.
۵- بعداز این مدت رشته آشی رو نصف کرده و به آش اضافه کرده و باقی پیاز داغ رو اضافه کرده وحدود ۱۵ دقیقه دیگه زمان میدیم تا آماده بشه و آش جا بیفته. کشک رو میتوانم در مرحله آخر اضافه کنیم یا برای تزئین استفاده کنیم که بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
۶- بعد از جا افتادن آش از روی حرات برداشته و داخل ظرف سرو اضافه کرده با پیاز داغ، سیرداغ، نعنا داغ وکشک تزئین میکنیم.
1- زمانی که رشته رو به آش اضافه می کنید، آش یه کمی سفت می شه. به این منظور بهتره مقداری آب جوش دم دست داشته باشید تا اگه آش خیلی سفت شد، آب جوش بهش اضافه کنید .
۲- برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعنا سیاه نشه.
نظر کاربران
آخه به اینم میگن آش رشته