طرز تهیه زولبیاهای خوشمزهی ماه رمضان
حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
- نشاسته ۲۰۰ گرم
- ماست ۱۸۰ گرم
- آرد ۲۰ گرم
- زعفران حل شده ۱ قاشق سوپ خوری
- روغن جامد ۱ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- آب یا گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای شربت:
- شکر ۲ فنجان
- آب ۱ فنجان
- گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
- زعفران حل شده ۱ قاشق مربا خوری
- آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری
2- سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود.
3- روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.
4- در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.
5- زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
طرز تهیه شربت :
1- آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم.
سایر نکات:
برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.
نظر کاربران
عالب
بدک نیست