طرز تهیه ۳ نوع اسپاگتی و پاستای متنوع
اسپاگتی یا معادل فارسی آن ماکارونی، معمولا ازجمله راحتترین و رایجترین غذاهای ایتالیایی در کشور است که نه تنها مورد علاقه کودکان است بلکه میان بزرگتر ها نیز طرفداران زیادی دارد.
اسپاگتی با سوسیس
مواد لازم:
- اسپاگتی رشته ای ۵۰۰ گرم
- سوسیس ۴ عدد خرد شده
- پیاز ریز شده ۲ عدد
- سیر ریز شده ۴ حبه
- فلفل دلمه سبز ۲ عدد ریزشده
- روغن زیتون نصف لیوان
- گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده ۴ عدد
- رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
- آب ۱ لیوان
- قرص عصاره مرغ ۱ عدد
- زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
- پودر فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
- پودر اورگانو کمی
- نمک به مقدار لازم
- پنیر پیتزای رنده شده ۱ لیوان
۱. اسپاگتی را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
۲. سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر + پیاز + فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود.
بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.
مواد بدست آمده را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود.
مواد لازم:
- نصف قاشق مرباخوری نمک
- یک و نیم پیمانه گوجه فرنگی پوره شده
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۴۵۰ گرم پاستای ریگاتونی (Rigatoni)
- نصف قاشق مرباخوری فلفل سیاه
- ۷۰۰ گرم سوسیس تند ایتالیایی (Italian Sausage)
- پنیر پارمسان (Parmesan) رنده شده برای تزیین
- ۱ فنجان خامه
- یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
- ۳ عدد سیر ریز شده
- ۱ عدد پیاز خرد شده
تذکر: بجای سوسیس ایتالیایی از سوسیس کوکتل معمولی استفاده کنید. در صورت تمایل نصف قاشق مرباخوری فلفل هم به آن اضافه کنید.
مرحله اول:
۱- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را با حرارت ملایم داغ کنید.
مرحله دوم:
۱ - حرارت را کم کرده و پیاز و سیر را در تابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند.
در میان غذاها، پخت ماکارونی و یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، میتواند غذای مناسبی باشد؛ بهخصوص آنکه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخکرده از کنسرو تن ماهی استفاده میشود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یک سوم کاهش مییابد. درضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام و یا ناهار روز مادر فراهم خواهید کرد.
مواد لازم:
- ۲۲۵ گرم ماکارونی رشتهای (نصف یک بسته معمولی ماکارونی)
- یک حبه سیر (رنده شده)
- ۴۰۰ گرم گوجهفرنگی ریز خرده شده
- ۴۲۵ گرم کنسرو تن ماهی (حدود ۲ کنسرو ماهی)
- ۱۰ عدد زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته)
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- نصف قاشق چایخوری سس قرمز تند و یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)
- یک قاشق سوپخوری روغن مایع
۱. قابلمهای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پر کنید. یک قاشق سوپخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونیها را به صورت درسته در داخل آب درحال جوش بریزید و طبق دستور روی جعبه ماکارونی و یا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز پخته شود.
۲. از طرفی دیگر، برای درستکردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کند. در ظرف را نگذارید و اجازه بدهید مخلوط گوجه فرنگی مدت ۳ الی ۵ دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته شده باقی بماند.
۳. پس از آن، تن ماهی، سس قرمز و یا فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و نصف شده را به گوجه فرنگی پختهشده بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. باتوجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دمکردن وجود ندارد، ماکارونی پختهشده را در ظرف موردنظر ریخته و سس گوجهفرنگی و تن را روی آن بریزید و سرو کنید. بهطور حتم مادر خانه از این اسپاگتی متفاوت و خوشمزه، استقبال خواهد کرد.
نکته:
جوشاندن کنسروهای تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب از یاد نبرید.
نظر کاربران
منم یکی از طرفداران پر و پا قرص ماکارونی ها و سالاد ماکارونی هستم.