۵۳۹۸۷۱
۱ نظر
۵۰۱۸
۱ نظر
۵۰۱۸
پ

مطبل؛ پیش غذای ساده لبنانی با بادمجان!

بادمجان در آشپزخانه هر ایرانی پیدا می‌شود، ما امروز پیش غذایی ساده وخوشمزه با این دوست بنفش ترتیب داده ایم!

وبسایت سیمرغ: بادمجان در آشپزخانه هر ایرانی پیدا می‌شود، ما امروز پیش غذایی ساده وخوشمزه با این دوست بنفش ترتیب داده ایم!

مواد لازم:

  • بادمجان ۴ عدد متوسط
  • جعفری ریز شده ۲ / ۱ لیوان
  • پیازچه ریز شده ۲ / ۱ لیوان
  • کشک ۱ لیوان
  • مایونز ۱ قاشق غذاخوری
  • ارده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق مرباخوری
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر کوبیده شده ۲ عدد
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

مطبل (متبل)، پیش غذایی ساده و خوشمزه لبنانی با بادمجان!
طرز تهیه:

۱. بادمجان‌ها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجان‌ها خوب بپزند و مغز آن نرم شود.

۲. بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آن‌ها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید.

۳. مطبل (متبل) را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.

۴. روی مطبل (متبل) را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.

نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مایونزو کشک توش نبود ا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج