پنیر کممبرت با آجیل؛ پیش غذایی که نمیشه ازش گذشت
پنیر کممبرت با آجیل پیش غذایی است که نمیشه ازش گذشت و طعمش رو تجربه نکرد.
وبسایت نمناک: پنیر کممبرت با آجیل پیش غذایی است که نمیشه ازش گذشت و طعمش رو تجربه نکرد.
مواد لازم:
- پنیر کممبرت :۲۵۰ گرم
- سیر :یک حبه
- برگ رزماری تازه :چند عدد
- ساقه خشک شده رزماری :چند عدد
- زغال اخته خشک :۱/۲ پیمانه
- مخلوط آجیل :۱/۲ پیمانه
- روغن زیتون:به مقدار لازم
- نان تست خشک شده :۸ عدد
- نمک دریایی :به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. برش نازکی از قسمت بالایی پنیر بزنید و حبه سیر ورقه شده را به همراه تعدادی برگ رزماری با کمی فشار روی آن قرار دهید. سپس روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. برش نازکی از قسمت بالایی پنیر بزنید و حبه سیر ورقه شده را به همراه تعدادی برگ رزماری با کمی فشار روی آن قرار دهید. سپس روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
2. تکه های کوچک نان تست خشک شده را در ساقه های رزماری فرو ببرید و روی آن ها مقداری روغن زیتون بریزید و کمی نمک بپاشید تا به تست شدن آن ها کمک کند. سپس آن ها را در سینی فر قرار دهید تا با پنیر کممبرت حرارت ببینند و تست شوند.
۳. کرن بری و مخلوط آجیل ها را با هم خردکنید. نان های تست شده، پنیر داغ و مخلوط آجیل و کرن بری را روی یک بشقاب بچینید و ابتدا نان را در پنیر آب شده و بعد در مخلوط آجیل و کرن بری فرو ببرید و میل کنید.
پ
ارسال نظر