پنیر کممبرت با آجیل؛ پیش غذایی که نمیشه ازش گذشت
پنیر کممبرت با آجیل پیش غذایی است که نمیشه ازش گذشت و طعمش رو تجربه نکرد.
- پنیر کممبرت :۲۵۰ گرم
- سیر :یک حبه
- برگ رزماری تازه :چند عدد
- ساقه خشک شده رزماری :چند عدد
- زغال اخته خشک :۱/۲ پیمانه
- مخلوط آجیل :۱/۲ پیمانه
- روغن زیتون:به مقدار لازم
- نان تست خشک شده :۸ عدد
- نمک دریایی :به مقدار لازم

۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. برش نازکی از قسمت بالایی پنیر بزنید و حبه سیر ورقه شده را به همراه تعدادی برگ رزماری با کمی فشار روی آن قرار دهید. سپس روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
2. تکه های کوچک نان تست خشک شده را در ساقه های رزماری فرو ببرید و روی آن ها مقداری روغن زیتون بریزید و کمی نمک بپاشید تا به تست شدن آن ها کمک کند. سپس آن ها را در سینی فر قرار دهید تا با پنیر کممبرت حرارت ببینند و تست شوند.
۳. کرن بری و مخلوط آجیل ها را با هم خردکنید. نان های تست شده، پنیر داغ و مخلوط آجیل و کرن بری را روی یک بشقاب بچینید و ابتدا نان را در پنیر آب شده و بعد در مخلوط آجیل و کرن بری فرو ببرید و میل کنید.
ارسال نظر