دستور آشپزی ارنست همینگوی برای شام
اين غذا که ميتواند شامي سبک و مناسب براي شما باشد با فيله ماهي درياي شمال تهيه ميشود و يک غذاي بينظير براي گنجاندن ماهي در سبدغذايي کودکان و نوجوانان است.
مجله سیب سبز: اگر با گرم شدن هوا به دنبال غذايي سبک، خوشرنگ و خوشطعم هستيد، پيشنهاد ميکنيم بشقاب دريايي به سبک ارنست همينگوي را تجربه کنيد. اين غذا که ميتواند شامي سبک و مناسب براي شما باشد با فيله ماهي درياي شمال تهيه ميشود و يک غذاي بينظير براي گنجاندن ماهي در سبدغذايي کودکان و نوجوانان است.
علاوه بر پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی به بهبود جریان گردش خون در بدن کمک کنید.
بیماریهایی مانند آلزایمر، پسوریازیس و پوکی استخوان را از خانواده خود دور کنید.
از رسوب مواد زائد در عروق خونی پیشگیری کنید.
مواد لازم:
- گوشت ماهي پيلاپيلا: ۵۰۰ گرم
- پياز قرمز: يك عدد
- گوجهفرنگي: ۲ عدد
- ذرت: ۳ قاشق غذاخوري
- هويج: ۳ قاشق غذاخوري
- نخودفرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: ۳ قاشق غذاخوري
- آبليمو: ۸ قاشق غذاخوري
- فلفل دلمهاي: يك عدد
- ليموترش: يك عدد
- نمک و فلفل: به ميزان لازم
- ادويه ماهي: به ميزان لازم
- جعفري: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوري
روش تهيه:
براي شروع سراغ فيلههاي ماهي برويد تا آنها را طعمدار کنيد. براي اين کار فيلههاي ماهي را با يک عدد ليمو ترش قطعهقطعه شده، نمک، فلفل، ادويه ماهي و فلفل دلمهاي تکهتکه شده طعمدار کنيد و اجازه دهيد فيلهها براي يک روز در يخچال باقي بماند تا کاملا لطيف و خوشمزه شود. براي آمادهکردن ماهيها کافي است روغن زيتون را در تابه بريزيد و پس از گرم شدن روغن فيلهها را درون تابه گذاشته و اجازه دهيد 4 تا 5 دقيقه سرخ شود. سپس روي ديگر فيلهها را سرخ و سپس آنها را درون آبليمو خيس کنيد تا ترش و طعمدار شود.
در نهايت ظرف سرو غذا را آماده کنيد. فيلههاي رشتهرشته شده را با نخودفرنگي، ذرت و هويج رنده شده مخلوط کرده، پياز قرمز را حلقهحلقه کنيد. پوست گوجهفرنگي را بکنيد و گوشت آن را به قطعات ريز ببريد و آن را با جعفري خرد شده و گوجهفرنگي پوست کنده که به قطعات کوچک بريده شده مخلوط و آن را سرد سرو کنيد. اين بشقاب رنگارنگ و خوشمزه را ميتوانيد با برش نارنج يا ليموترش تزيين کنيد.
نکته طب سنتی
از آنجا که ماهي طبع سردي دارد ميتوانيد براي خنثي کردن سردي آن از چاشنيهايي مانند گردو و زنجبيل استفاده کنيد تا گرمي اين چاشنيها، سردي ماهي را خنثي کند. با اين روش، علاوه بر افزايش خاصيت اين غذا ميتوانيد طعم و مزه آن را ويژه کنيد.
مواد مصرفی در این غذا چه خواصی دارند؟
برای فشارخونیها
گوشت ماهی یکی از بهترین غذاها برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و افراد مبتلا به فشار خون است. مصرف گوشت ماهی علاوه بر آنکه میزان فشارخون را در افراد مبتلا به آن کاهش ميدهد، میتواند ضربان قلب را تنظیم کرده و تاثیر مثبتی بر جریان گردش خون در بدن بگذارد. خوردن گوشت کباب شده ماهی در مقایسه با نوع سرخ شده آن خواص درمانی بیشتر و موثرتری دارد. توصیه ما این است که در طول هفته دو تا سه بار از گوشت ماهی برای طبخ مواد غذایی استفاده کنید تا از خواص درمانی و شفابخش آن در زندگی بهرهمند شوید.
برای آنکه نشکنید
وجود امگا ۳ در گوشت ماهی و مصرف آن در طول هفته میتواند در پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماریها موثر باشد. بر اساس تحقیقات ژاپنیها و چینیها به این دلیل که از غذاهای درمانی زیاد مصرف میکنند در طول زندگی خود به ندرت افسردگی، آلزایمر، پوکی استخوان و پسوریازیس را تجربه میکنند. نتایج تحقیقات نشان داده رژیم غذایی آنها و مصرف گوشت ماهی و انواع غذاهای دریایی در برنامه غذایی روزانه این گروه موجب شده بدن آنها در مقابل بسیاری از بیماریها مصون بماند.
قلبتان را بیمه کنید
بر اساس دیدگاه درمانگران طب هندی پیاز یکی از مفیدترین سبزیها برای پیشگیری از بروز سکته قلبی و مغزی است. از دیدگاه این درمانگران پیاز در هر۳ حالت خام، سرخ شده و پخته می تواند از بروز لختههای خون در عروق خونی جلوگیری کند. قرار گرفتن پیاز در کنار سبزیجاتی مثل نخودفرنگي و دانههاي ذرت در این غذای گیاهی ترکیب مناسبی را به وجود میآورد که میتواند در عین حال مهمترین فاکتورهای بروز بیماریهای قلبی مانند رسوب مواد زائد در عروق خونی را کنترل میکند و میزان تنشها و استرسهای روزمره را در مصرفکننده به حداقل میرساند.
پوستش را بکنید
طعم و رنگ گوجهفرنگی موجود در این رولت موجب افزایش اشتها میشود. به این ترتیب با کمک این غذا بهراحتی میتوانید افراد بدغذا یا بیاشتها را تحریک کنید تا سر سفره بیایند. در کنار این مورد افرادی که دچار یبوست هستند یا از دردهای مفصلی و بیماریهای استخوانی رنج میبرند میتوانند با گنجاندن گوجهفرنگی در برنامه غذایی خود از پیشرفت این بیماریها جلوگیری کنند. اما نکتهاي که براي آمادهسازي گوجهفرنگي و تهيه آن در غذاها بهتر است به آن توجه کنيد اين است که بسياري از مردم توانايي هضم پوست گوجهفرنگي را ندارند. بنابراين توصيه شده که پيش از طبخ گوجهفرنگي براي اين افراد پوست گوجهها را جدا کرد و تنها از گوشت يا پوره گوجهفرنگي براي تهيه غذا استفاده شود. سادهترين روش براي جدا کردن پوست گوجهفرنگي از آن قرار دادن گوجهفرنگيها درون يک ظرف آب جوش است.
نظر کاربران
دوست عزیز شما میتونید با روغن زیتون مولیناری سرو کنید