این املت درون روغن یا کره درست نمی شود، بلکه در آب پخته می شود. برای این منظور لازم است کیسه های مخصوص پخت و پز داشته باشید و همه مواد لازم را درون کیسه ریخته و آن ها را در قابلمه آب داغ بریزید. به همین راحتی یک غذای سالم و غیر چرب در اختیار خواهید داشت.
وبسایت روزیاتو: این املت درون روغن یا کره درست نمی شود، بلکه در آب پخته می شود. برای این منظور لازم است کیسه های مخصوص پخت و پز داشته باشید و همه مواد لازم را درون کیسه ریخته و آن ها را در قابلمه آب داغ بریزید. به همین راحتی یک غذای سالم و غیر چرب در اختیار خواهید داشت.
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
۴ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
۱/۸ کلم برگ
۲ ورقه ژامبون
۶ برگ ریحان
۳۰ گرم پنیر رنده شده
۲ عدد قارچ
۲ قاشق غذاخوری شیر
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
نصف قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
سس گوجه فرنگی
طرز تهیه:
۱. گوجه فرنگی های گیلاسی را به صورت مکعب های ۱ سانتی متری برش دهید. برگ های ریحان را خرد کنید. قارچ ها را نیز ریز خرد کنید.
۲. کلم ریز شده را درون کیسه های مخصوص فر بریزید. نمک به آن ها بیفیزایید و هم بزنید تا نرم شوند.
۳. بقیه مواد را درون کیسه ریخته و با دست مخلوط کرده و آن ها را له کنید.
۴. درب کیسه را محکم ببندید.
۵. درون قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید. پس از جوشیدن، کیسه حاوی مواد را درون آن قرار دهید و بگذارید ۶ دقیقه بپزد.
۶. کیسه را باز کرده و املت را درون بشقاب گذاشته و با سس گوجه فرنگی، تزئین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
اين كه از شيشليك بيشتر شد پولش !اون گوجه فرنگي گيلاسي رو كجاي دلم بزارم !!!!