۵۳۸۹۹۶
۱ نظر
۵۰۱۳
۱ نظر
۵۰۱۳
پ

«بورانی کنگر» را هم امتحان کنید

وقتی هنوز سبزیجات متنوعی با طعم و مزه متفاوت پیدا می شود که شما می توانید با آنها بورانی ماست و آن سبزی مخصوص را درست کنید چرا سراغ ماست و خیار یا بورانی اسفناج می روید؟

مجله آشپزی مثبت: وقتی هنوز سبزیجات متنوعی با طعم و مزه متفاوت پیدا می شود که شما می توانید با آنها بورانی ماست و آن سبزی مخصوص را درست کنید چرا سراغ ماست و خیار یا بورانی اسفناج می روید؟ بورانی کنگر هم با کوکوهای مختلف خوشمزه می شود هم با پلوقاطی ها.

مواد لازم:
  • نیم کیلوگرم کنگر پاک شده
  • ۲ /۱ ۲ پیمانه ماست
  • ۱ بوته سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۲ /۱ پیمانه آب
  • گل سرخ برای تزئین

طرز تهیه کنگر ماست یا بورانی کنگر
طرز تهیه:

۱. ابتدا کنگرها را شسته و به صورت نوارهای درشت به طول ۵ سانتی متر یا ۲ بند انگشت خرد کنید.

۲. حبه های سیر را با پوست از هم جدا کرده و در ظرفی حاوی آب سرد بریزید و بگذارید چند ساعتی خیس بخورد؛ به این ترتیب، پوست آنها به راحتی جدا می شود. پس از این مدت، پوست آنها را کنده و به صورت ریز رنده کنید.

۳. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس کنگرهای خردشده را به آن اضافه کنید و داخل روغن تفت دهید. پس از اینکه کنگرها سرخ شد، سیرهای رنده شده را همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. برای سرخ شدن سیر حدود ۳ تا ۵ دقیقه زمان کافی است.

۴. در مرحله بعد، آب را در تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا کنگرها روی حرارت کم بپزند. سپس در تابه را بردارید تا آب اضافی باقیمانده بخار شود.
۵. حالا ماست را اضافه کرده و بگذارید بر اثر حرارت به اصطلاح یک قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش کنید و وقتی که برانی کمی سرد شد، آن را با گل سرخ تزئین کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی:

  • كنگر ماست جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
  • كنگر ماست را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کسانیکه طبع سرد دارند بعد از خوردنش حتماً گرمی جات بخورند .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج