«بورانی کنگر» را هم امتحان کنید
وقتی هنوز سبزیجات متنوعی با طعم و مزه متفاوت پیدا می شود که شما می توانید با آنها بورانی ماست و آن سبزی مخصوص را درست کنید چرا سراغ ماست و خیار یا بورانی اسفناج می روید؟
مواد لازم:
- نیم کیلوگرم کنگر پاک شده
- ۲ /۱ ۲ پیمانه ماست
- ۱ بوته سیر
- نمک و فلفل به میزان لازم
- ۲ /۱ پیمانه آب
- گل سرخ برای تزئین
۱. ابتدا کنگرها را شسته و به صورت نوارهای درشت به طول ۵ سانتی متر یا ۲ بند انگشت خرد کنید.
۲. حبه های سیر را با پوست از هم جدا کرده و در ظرفی حاوی آب سرد بریزید و بگذارید چند ساعتی خیس بخورد؛ به این ترتیب، پوست آنها به راحتی جدا می شود. پس از این مدت، پوست آنها را کنده و به صورت ریز رنده کنید.
۳. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس کنگرهای خردشده را به آن اضافه کنید و داخل روغن تفت دهید. پس از اینکه کنگرها سرخ شد، سیرهای رنده شده را همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. برای سرخ شدن سیر حدود ۳ تا ۵ دقیقه زمان کافی است.
۴. در مرحله بعد، آب را در تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا کنگرها روی حرارت کم بپزند. سپس در تابه را بردارید تا آب اضافی باقیمانده بخار شود.
- كنگر ماست جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
- كنگر ماست را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد
نظر کاربران
کسانیکه طبع سرد دارند بعد از خوردنش حتماً گرمی جات بخورند .