کلم بروکلی کبابی، غذای محبوب گیاهخواران
کلم بروکلی کبابی یک پیش غذای گیاهی خوشمزه و متفاوت است که طرز تهیه آن را آموزش خواهیم داد.
- ۲ دسته کلم بروکلی پاک شده (حدود ۵۵۰ گرم)
- ۳ حبه سیر (له شده)
- ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک
- فلفل

۱. برویلر (broiler) فر را آماده کنید.
2. داخل ظرف فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. کلم ها را در یک لایه روی این فویل چیده و سیر، روغن زیتون ، نمک و فلفل را روی آن بریزید.
۳. حالا ظرف را زیر برویلر گذاشته و ۶ تا ۸ دقیقه صبر کنید (حواستان به آن باشد). کلم ها باید طلایی رنگ شده و وقتی چنگال را در ساقه فرو می برید نرم باشد.
4. فورا سرو کنید.
ارسال نظر