این سالادهای ویژه و لاکچری...
در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.
- میزان سرو: ۲ نفر
- کاهو (خرد شده): نصف یک عدد
- گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 10 عدد
- خیار (خرد شده): 2 عدد
- زیتون: 10 عدد
- کیپر: 2 ق چ (در صورت تمایل)
- فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): نصف یک عدد
- پیاز قرمز (خرد شده): نصف یک عدد
- پنیر فتا (نگینی خرد شده): 150 گرم
- برگ ریحان: به مقدار لازم
- روغن زیتون: 2 ق س
- ارگانوی خشک: 1 ق چ
![این سالادهای ویژه و لاکچری این سالادهای ویژه و لاکچری](https://static2.bartarinha.ir/servev2/zU4NjRiODgwZ/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
- سینه مرغ: ۱ عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- پاپریکا: به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- زنجفیل (پودر شده): به مقدار لازم
- جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم
- دارچین (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
- کاهو (خرد شده): ۱ عدد
- فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): ۱ عدد
- گوجه فرنگی (خرد شده): ۲ عدد
- خیار (پوست کنده و نگینی خرد شده): ۱ عدد
- پنیر گودا (نگینی خرد شده): ۱۵۰ گرم
- نان تست برشته (خرد شده): به مقدار لازم
- سس مایونز: 3 ق س
- سس کچاپ تند: 3 ق س
- نمک: به مقدار لازم
- شکر: به مقدار لازم
- پودر سیر: به مقدار لازم
- پاپریکا: به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- برگ جعفری (خشک شده): به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
![این سالادهای ویژه و لاکچری این سالادهای ویژه و لاکچری](https://static3.bartarinha.ir/servev2/jMwY2I5YTk1N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
- میزان سرو: ۲ نفر
- خیار شور (حلقه حلقه شده): 4 الی 6 عدد
- ترشی فلفل دلمه ای (نگینی خرد شده): به مقدار لازم
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
![این سالادهای ویژه و لاکچری این سالادهای ویژه و لاکچری](https://static0.bartarinha.ir/servev2/2QxYjhkNWUxZ/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
نظر کاربران
آخری به نظر عالی میاد.