۵۳۵۶۷
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

کاپ کیک کوینولا و بوقلمون

مجله اینترنتی برترین ها




برترین ها:

مواد لازم:

  • نیم کیلو گوشت بوقلمون چرخ شده
  • سه چهارم فنجان کوینولای پخته
  • نیم فنجان جو دوسر
  • 1 عدد پیاز سبز، خرد شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق جعفری تازه، خرد شده
  • 1 قاشق زیره سبز
  • 1 قاشق سس ایتالیایی
  • نیم قاشق چایخوری نمک
  • کمی فلفل سیاه
  • کمی پودر سیر
  • 1 فنجان پنیر موزارلای، رنده شده

طرز تهیه:

۱. در کاسه بزرگی، گوشت بوقلمون، کوینولا، جو دوسر، پیاز سبز، تخم مرغ، جعفری، زیره سبز، سس ایتالیایی، نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کنید.

۲. کاملاً هم بزنید تا به خورد هم بروند.

۳. فر را بگذارید تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. قالب ۱۲ تایی مافین را چرب کنید و از مخلوط داخل قالب ها بریزید. بگذارید نیم ساعت در فر بپزد و از فر دربیاورید.

۴. پنیر موزارلا رنده شده را روی هر کدام بپاشید و دوباره ۲ تا ۳ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.

۵. از فر دربیاورید و بگذارید ۱ تا ۲ دقیقه سرد شود. سپس آنها را از قالب دربیاورید و با سس و سبزیجاتی مانند کاهو سرو کنید.

کاپ کیک های کوینولا و گوشت بوقلمون با سبزیجات و سس سرو می شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مهناز

    دوست عزیز شما میتونید با روغن زیتون مولیناری سرو کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج