۵۳۵۵۹
۳ نظر
۵۰۰۵
۳ نظر
۵۰۰۵
پ

کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه

در کاسه بزرگی پودر کیک، شیر، شکر، پودر کاکائو، روغن نباتی و تخم مرغ را هم بزنید تا یکنواخت شود. وافل ساز را گرم کنید، دو صفحه وافل ساز را چرب کنیددرب آن را ببندید و بگذارید بپزد سپس با دقت وافل را در آورید و...

کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه




برترین ها:

کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه

مواد لازم برای وافل:

  • 2 فنجان پودر کیک
  • یک و نیم فنجان شیر
  • نیم فنجان شکر ریز دانه
  • ربع فنجان پودر کاکائو
  • 2 قاشق روغن نباتی
  • 1 عدد تخم مرغ
  • گیلاس به تعداد لازم
  • برگ نعناع تازه برای تزئین


مواد لازم برای خامه کیک

  • ۱ فنجان خامه سنگین
  • ۲ قاشق شکر ریز دانه


مواد لازم برای شکلات روی کیک

  • نیم فنجان خامه سنگین
  • 170 گرم چیپس شکلاتی نیمه شیرین

طرز تهیه:

کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه

۱. وافل ساز را گرم کنید. در کاسه بزرگی پودر کیک، شیر، شکر، پودر کاکائو، روغن نباتی و تخم مرغ را هم بزنید تا یکنواخت شود.

کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه

۲. دو صفحه وافل ساز را چرب کنید. با دقت نیم فنجان از مخلوط را در مرکز وافل ساز بگذارید و آن را یکنواخت کنید. درب آن را ببندید و بگذارید بپزد. سپس با دقت وافل را در آورید و این کار را برای بقیه مخلوط هم انجام دهید.

کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه

۳. سپس وافل ها را بگذارید بمانند تا سرد شوند.

کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه

۴. در کاسه بزرگی یا در کاسه میکسر، خامه سنگین و شکر را ۵ دقیقه بزنید تا یکنواخت شود. این خامه سفید را کنار بگذارید و حالا قابلمه کوچکی را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود، خامه سنگین را در آن بجوشانید و در کاسه چیپس شکلات ها را بریزید و خامه را رویش بریزید و مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه

۵. حالا دو عدد وافل را روی بشقابی بگذارید. نیمی از خامه سفید را رویش بریزید و یک لایه گیلاس بچینید. دو عدد وافل روی گیلاس ها بگذارید و رویش خامه سفید بریزید و یک لایه دیگر گیلاس بچینید. دوباره رویش وافل بگذارید.

کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه

۶. شکلاتی که آماده کرده بودید را روی وافل بریزید و با گیلاس و برگ نعناع تزئین کنید.

کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه

کیک گیلاس و وافل جنگل سیاه آماده است. نوش جان!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدری

    با سلام، در قسمت آشپزی(وافل) گفته شده خامه سنگین ،یعنی عینا کلمه heavy ترجمه شده، در صورتی که میشود خامه پر چرب.
    با تشکر بدری

    پاسخ ها

    • بدون نام

      هر دوش درسته.

  • مهناز

    دوست عزیز میتونید از دسرهای خوشمزه فیت و فان هم استفاده کنید . فوق العادست .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج