طرز تهیه لقمه های اسفناجی لازانیا
در این روشِ تهیه ی لازانیا، به گوشت یا قارچ نیازی نیست و فقط اسفناج و پنیر می خواهد. برای داشتن طعم بهتر، می توانید از پنیر ریکوتا استفاده کنید که در ترکیب با اسفناج بسیار عالی می شود.
مواد لازم:
- ۱۲ تا ۱۵ عدد نودل لازانیا
- ۲ پیمانه پنیر ریکوتا
- ۱ پیمانه اسفناج
- ۱ پیمانه مغز کنگرفرنگی، خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ حبه سیر خرد شده
- ۲ پیمانه سس مارینارا
- ۱ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
- ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- جعفری
1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲- یک قابلمه متوسط را تا نیمه از آب پر کنید. کمی نمک بیفزایید. پس از جوشیدن آب، نودل های لازانیا را درون آن ریخته و بگذارید تا نرم شوند.
3- درون تابه، روی حرارت ملایم، اسفناج را با روغن زیتون و کمی نمک تفت دهید تا نرم شوند.
۴- در یک کاسه متوسط، پنیر ریکوتا، اسفناج پخته شده، کنگرفرنگی خرد شده، نصف پیمانه پنیر موزارلا، نصف پیمانه پنیر پارمسان، سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
5- یک قاشق از مخلوط را روی یک ورقه لازانیا بمالید و سپس آن را رول کنید. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
۶- کف قالب، سس مارینارا بریزد. سپس لقمه های لازانیا را درون آن بچینید.
7- بقیه پنیر پارمسان و موزارلا را روی مواد بریزید.
۸- قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آن ها طلایی شود.
9- لازانیا را با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
ارسال نظر